PSD Dolj: Manda la “Seceriş” cu localnicii din Cernăteşti

mandatudorraducangolumbeanucernatesti PSD Dolj: Manda la Seceriş cu localnicii din Cernăteşti poze

Duminică, președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, a fost prezent la cea de-a 36 ediție a Sărbătorii Secerișului din comuna Cernătești.
Aproximativ 2.000 de persoane au luat parte la această sărbătoare, bucurându-se de spectacolul de muzică populară organizat de Primăria și Consiliul Local Cernătești.
”Îi mulțumesc domnului primar Dumitru Ciontea pentru invitația făcută. Ne-am dorit să fim alături de dumnealui dar și de dumneavoastră, eu și foarte mulți colegi din Biroul Județean al PSD Dolj, pentru că vă prețuim. Pentru că o dată cu Sărbătoarea Secerișului se sărbătorește și Ziua comunei Cernătești vă spun la multi ani, vă doresc să aveți multă sănătate și să vă bucurați în continuare de spectacolul oferit de Primăria și Consiliul Local Cernătești! ”, a spus președintele PSD Dolj Claudiu Manda.
Din delegația președintelui PSD Dolj, Claudiu Manda, a mai făcut parte: Florentin Tudor – secretar PSD Dolj, Alin Golumbeanu – trezorier PSD Dolj, vicepreședinții PSD Dolj – Alina Tănăsescu, Cosmin Vasile, Mihai Neațu, primarul comunei Ișalnița, Ovidiu Flori, primarul comunei Sopot, Cătălin Trăistaru, directorul Clubului Sportiv Ştiinţa U Craiova, Bogdan Pâncu dar și mulți alți reprezentanți zonali.
Biroul de presă al PSD Dolj