PSD Dolj: Liderii social-democraților doljeni, la Sărbătoarea Secerișului de la Cernătești

sarbatoarea secerisului1 PSD Dolj: Liderii social democraților doljeni, la Sărbătoarea Secerișului de la Cernătești poze

Ieri, 27 iulie 2014, în comuna Cernătești a avut loc cea de-a 37 ediție a Sărbătorii Secerişului, la care au luat participat peste 1000 de persoane. Președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, a fost alături de primarul Dumitru Ciontea și de locuitorii din Cernătești.

”Suntem la a 37 ediție a Sărbătorii Secerișului și ne bucurăm că alături de autoritățile locale sunt atât de mulți oameni din comună dar și oficialități ale județului nostru și prieteni buni. Mă bucur că domnul președinte Claudiu Manda vine pentru a doua oară la sărbătoarea noastră  și suntem convinși că îl va ține obiceiul, așa cum sunt convins că îl va ține obiceiul să ne susțină în continuare cu proiectele pe care ne dorim să le implementăm în Cernătești. Le doresc oamenilor din Cernătești multă sănătate și putere de muncă!”, a declarat primarul comunei Cernătești, Dumitru Ciontea.

Liderul social-democraților doljeni a profitat de întâlnirea cu oamenii din localitatea Cernătești și din împrejurimi pentru a vorbi despre problemele cu care aceștia se confruntă. ”De când am fost ales președinte al PSD Dolj am spus că voi fi alături de primarii și membrii PSD Dolj și la bine și la rău. Venim cu mare drag la sărbătorile organizate de edilii noștrii, și le acordăm tot cu mare drag ajutorul atunci când ni-l cer. Noi nu ne ascundem de oameni. Venim în mijlocul lor, vorbim cu ei, îi întrebăm de sănătate, de problemele cu care se confruntă. Este normal să facem aceste lucruri, fie că este campanie sau nu. Felicit autoritățile locale pentru evenimentul foarte bine organizat și le doresc multă sănătate oamenilor din comuna Cernătești”, a declarat președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.

Preşedintele Claudiu Manda a fost însoțit de o delegație formată din: președintele executiv Ion Călin, vicepreședinții – Cosmin Enea, Mihai Neațu, Oana Bică, trezorierul Alin Golumbeanu și mai mulți militanți PSD.