PSD Dolj: Daniela Tarniţă, încă un mandat în fruntea organizaţiei de femei

conferinta ofsd dolj phixr PSD Dolj: Daniela Tarniţă, încă un mandat în fruntea organizaţiei de femei poze

Sâmbătă, 05 februarie 2013, în oraşul Segarcea, a avut loc Conferinţa Judeţeană a Femeilor Social Democrate din judeţul Dolj. Cele 395 de delegate şi-au ales conducerea pentru următorii patru ani, în prezenţa preşedintelui PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, a preşedintelui PSD Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a preşedintelui executiv al PSD Dolj, Ion Călin, a secretarului Florentin Tudor, a membrilor Biroului Permanent Judeţean al PSD Dolj, dar şi a invitatelor de la centru, europarlamentarul Viorica Dăncilă şi vicepreşedintele PSD, Ecaterina Andronescu.
Preşedintele PSD Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, s-a arătat mulţumită de activitatea OFSD Dolj: „Organizaţia de femei merge foarte bine. Şi sunt foarte mulţumită şi de activitatea pe care o desfăşoară organizaţia de femei din Craiova, şi de doamna Rela Filip, care, în afara faptului că este preşedintă la PSD, conduce şi Sala Polivalentă şi suntem pe primul loc pe ţară ca spectatori şi ca activităţi. Îi mulţumesc doamnei Daniela Tarniţă pentru activitatea de până acum şi sunt foarte mândră că avem o femeie de talia doamnei Tarniţă, preşedintă de organizaţie: cadru didactic universitar, mamă cu două fete realizate în străinătate, o femeie de ţinută care ne face să fim mândre că este alături de noi în acest partid”.
Președintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, le-a felicitat şi el doamnele prezente în sală, şi le-a transmis că nu sunt valorificate la adevăratul potenţial, dar pe viitor acest lucru va fi remediat: „Mă bucur că am reușit să desfășurăm astfel de acțiuni în județ, unde putem să fim mai aproape de oameni și de problemele lor. Avem femei de succes în organizația noastră. Cred, uitându-ne la rezultatele noastre, că organizația de femei nu este valorificată la întregul său potențial. Vom vedea rezultate și mai mari de acum încolo. Sunt multe femei în consiliul județean și în consiliile locale, şi vom susține femeile în continuare. Vă chem alături de noi!”.
Daniela Tarniţă a fost reconfirmată în funcţia de preşedinte a OFSD Dolj. “Pentru mine este un moment de bilanţ care încheie vechea perioadă. Doresc să le mulţumesc tuturor doamnelor, colegelor mele, pentru activitatea pe care au desfăşurat-o în cadrul organizaţiei şi să le felicit pentru tot ce au întreprins ca rezultatele să fie bune, astfel încât colegii şi colegele noastre cu funcţii la nivel naţional să poată să aprecieze această activitate. Pe viitor, dorim să încurajăm implicarea femeilor în viaţa publică, să asigurăm reprezentarea lor într-o măsură mai mare în structurile de conducere şi de decizie ale partidului, să creştem importanţa şi vizibilitatea organizaţiei de femei în politică şi în societate”, a declarat Daniela Tarniţă.
Componenţa noului Birou al OFSD Dolj este următorul: preşedinte – Daniela Tarniţă, secretar – Alexandra Presură, vicepreşedinte – Aurelia Filip, Torwachter Luminiţa, Oana Bică, Cornelia Cică, Mihaela Bărbieru, Denisa Frunză, Maria Manolache, Bianca Predescu, Manuela Godinel, Mihaela Ceană, Mirela Teodorescu, Ramona Dumitru, Silvia Sandu, Liliana Constantinescu, Irina Petre, Irina Mărgelu, Mădălina Neacşu, Loredana Gângioveanu
Biroul de presă al PSD Dolj