PSD Dolj: Claudiu Manda şi Mario Ovidiu Oprea în programul “Student la Parlament”

mariomandaalina ionescudumbo PSD Dolj: Claudiu Manda şi Mario Ovidiu Oprea în programul Student la Parlament poze

Preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, a fost prezent sâmbătă, 23 noiembrie 2013, ora 09:00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Craiova, la proiectul „Student la… Parlament”, organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj în parteneriat cu Universitatea din Craiova, Universitatea de Medicina şi Farmacie din Craiova şi Casa Studenţilor Craiova.
Deputatul Claudiu Manda le-a vorbit studenţilor prezenţi în sală despre activitatea parlamentară, despre mecanismele de funcţionare ale Parlamentului României, dar şi despre separarea puterilor în stat. „Am participat cu plăcere la acest proiect, şi m-a bucurat enorm interesul arătat de tinerii studenţi faţă de activitatea noastră, a parlamentarilor, dar şi faţă de mecanismele de funcţionare ale celor două camere ale Parlamentului. Au fost de asemenea interesaţi dacă se respectă separarea puterilor în stat. A fost o discuţie plăcută, constructivă pentru ambele părţi. Un proiect interesant, pentru care îi felicit pe organizatori”, a declarat preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.
La prezidiu au mai fost prezenţi Mădălina Putinei – asistent universitar la Facultatea de Drept din Craiova, Alina Ionescu – director DJST Dolj, Ionuţ Dumitrache – director CCS Craiova, şi senatorul PNL Dolj Mario Ovidiu Oprea.

Biroul de presă al PSD Dolj