PSD Craiova: Peste 400 de membri ai Pro România – organizația municipală Craiova, în frunte cu președintele organizației, Cătălin Resceanu, au decis să se alăture echipei PSD Craiova

 PSD Craiova: Peste 400 de membri ai Pro România – organizația municipală Craiova, în frunte cu președintele organizației, Cătălin Resceanu, au decis să se alăture echipei PSD Craiova poze

Peste 400 de membri ai Pro România – organizația municipală Craiova, în frunte cu președintele organizației, Cătălin Resceanu, au decis să se alăture echipei PSD Craiova, condusă de către primarul Lia Olguța Vasilescu. Ne bucurăm să primim azi, lângă noi, o echipă de tineri implicați care își doresc să muncească pentru dezvoltarea Craiovei, mai ales că, în campania de la alegerile locale, am susținut numeroase proiecte comune din zona de smart și green-city.

Am vrut să vă prezentăm o parte din echipa Pro România care a venit alături de PSD, în frunte cu președintele Cătălin Resceanu. Sunt peste 400 de membri care, până în acest moment, și-au depus adeziunea la Partidul Social Democrat și acest lucru nu poate decât să ne bucure extraordinar de mult. (…)Se înscriu ca și membri de partid ai PSD cu drepturi depline.

Nu este un lucru gândit pentru această campanie electorală. Dimpotrivă, discuțiile au început imediat după campania electorală de la alegerile locale când, deși am fost adversari politici, am constatat că au fost foarte multe proiecte care le-am promis împreună cetățenilor Craiovei. “ – a declarat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

La rândul său, Cătălin Resceanu a precizat că el și colegii săi au ales să vină alături de echipa PSD Craiova pentru că astfel au șansa să implementeze proiectele promise craiovenilor în campania electorală de la alegerile locale.

Ne-am alăturat echipei PSD, în frunte cu doamna primar și președinte al PSD Craiova, Lia Olguța Vasilescu, datorită faptului că noi, echipa Pro România, am promis craiovenilor că vom ajuta Craiova să se dezvolte, să ajungă un oraș cu adevărat european. Am promis mai multe proiecte pentru smart-city, pentru green-city, un spital de pediatrie și ne dorim, împreună cu echipa de la Primărie, să implementăm aceste proiecte și să ajutăm cu tot ce putem. Suntem o echipă de tineri, o echipă de profesioniști. Avem în echipa noastră foarte mulți IT-iști, ingineri, oameni care pot ajuta, care pot duce acest oraș la un nivel cât mai dezvoltat“ – a declarat Cătălin Resceanu.

 

Organizația municipală Craiova a Partidul Social Democrat este mereu deschisă și așteptăm alături de noi orice persoană care își dorește binele orașului și care poate și vrea să pună umărul la dezvoltarea sa.