Proiectul de buget al Municipiului Craiova, publicat. 668 de milioane de lei în vistieria primăriei

primaria craiova fatada Proiectul de buget al Municipiului Craiova, publicat. 668 de milioane de lei în vistieria primăriei poze

Proiectul de buget al Municipiului Craiova a fost publicat, ieri seară, pe site-ul primăriei. Potrivit anunțului postat de edili, craiovenii au timp, până în data de 7 februarie, pentru a formula obiecții sau sugestii față de documentația întocmită de angajații municipalității. 

 

„Primăria Municipiului Craiova a inițiat procedura de consultare publică, în conformitate cu prevederile Legii 52/2003 privind transparenta decizională în administrația publică, pentru proiectul de hotarare privind aprobarea “Bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Craiova pentru anul 2020”.
Persoanele fizice sau persoanele juridice interesate pot depune propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare cu privire la proiectul supus consultării, până la data de 07.02.2020, la Centrul de Informatii pentru Cetățeni din cadrul Primăriei Municipiului Craiova, str A.I. Cuza nr. 7 sau e-mail: consultarepublica@primariacraiova.ro”, se arată în anunțul postat pe portalul primăriei Craiova.
Municipiul reședință de județ contează în 2020, potrivit proiectului publicat de edili, pe 668 de milioane de lei, sumă cu aproximativ 100 de milioane mai mare decât cea prevăzută de bugetul inițiat al anului trecut.
Din total, 453 de milioane de lei sunt prevăzuți la secțiunea de funcționare, în timp ce 213 milioane de lei figurează la secțiunea de dezvoltare.
Cheltuielile de personal ale primăriei Craiova sar, în acest an, de 10 milioane de euro, suma prevăzută în proiectul de buget fiind de 48 de milioane de lei.