Proiectele lui Cosmin Enea: infrastructură, locuri de muncă, venituri mai mari

enea stancu pnl Proiectele lui Cosmin Enea: infrastructură, locuri de muncă, venituri mai mari poze
Candidatul USL la Camera Deputaţilor în Colegiul 1 Craiova, Cosmin Enea, a prezentat ieri priorităţile mandatului său ca reprezentant al craiovenilor în viitorul Parlament: realizarea drumului expres Craiova-Piteşti, ridicarea unui spital regional, sprijinirea construcţiei unui stadion european în Craiova şi, nu în ultimul rând, crearea condiţiilor pentru creşterea numărului locurilor de muncă şi a veniturilor craiovenilor.
Întrebat cum are de gând să realizeze aceste obiective, Enea a răspuns că sunt două motive pentru care ştie că toate vor deveni realitate în următorii patru ani. „În primul rând, fac parte dintr-o echipă foarte puternică, echipa USL, alături de preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, de primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, dar şi alături de Victor Ponta şi de Crin Antonescu. În al doilea rând, am o determinare foarte puternică pentru a reprezenta schimbarea pe care şi eu, odată cu dumneavoastră, mi-o doresc în clasa politică. Iar acest lucru înseamnă, mai întâi de toate, renunţarea la a face promisiuni care nu vor fi îndeplinite şi asumarea responsabilităţii pentru acţiunea politică”, a răspuns Enea.

Cosmin Enea Proiectele lui Cosmin Enea: infrastructură, locuri de muncă, venituri mai mari poze
Rezultatele vorbesc de la sine
Candidatul USL consideră că seriozitatea echipei din care face parte reiese din rezultate. „Am reîntregit salariile bugetarilor în două tranşe, cu 8 la sută din iunie şi cu 7,4 la sută din decembrie. Am restituit eşalonat către pensionari contribuţia pentru asigurarea de sănătate reţinută ilegal de fostul guvern. Pe de altă parte, am stimulat mediul de afaceri prin introducerea plăţii TVA la încasare pentru firmele cu cifra de afaceri mai mică de 500 de mii de euro, adică 92 la sută din firmele active. Iar acestea sunt doar trei exemple de promisiuni realizate”, a spus Enea.