Proiectele AIESEC Craiova au adus multiculturalitatea mai aproape de olteni

 

IMG 20170806 WA0012 Proiectele AIESEC Craiova au adus multiculturalitatea mai aproape de olteni poze

În acest weekend, AIESEC Craiova a organizat evenimentul de închidere pentru proiectele care s-au desfășurat în această vară. Evenimentul a avut loc în incinta centrului Comercial Mercur, sâmbătă începând cu ora 17.

Scopul evenimentului a fost de a-i premia pe voluntarii internaționali care au ales Craiova ca destinație pentru 6 săptămâni unde au ținut sesiuni la școli și grădinițe pentru copii, de asemenea au fost premiate cadrele didactice dar și instituțiile partenere. La eveniment au fost prezente aproximativ 50 de persoane: voluntarii internaționali, profesori, copiii înscriși la proiecte dar și părinți.

Proiectele AIESEC Craiova au ajuns aproapte de final, pe data de 11 august se va încheia ultimul proiect, Discover Kindergarten, destinat copiilor de la grădințe. În această vară 100 de voluntari internaționali au ales să petreacă 6 săptămâni alături de craioveni, unde au avut ocazia să descopere noi obiceiuri, să aducă un impact asupra orașului Craiova dar și să își facă prieteni noi.

AIESEC este o asociație studențească globală, non-guvernamentală, independentă, non-profit, condusă de studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de invățămant superior. AIESEC este prezentă în peste 2400 de universități, 126 țări și teritorii și are că scop dezvoltarea abilităților de leadership ale membrilor săi.