Program de Internship la Camera Deputaților

 

Programul de Internship derulat de Camera Deputaților a ajuns la cea de-a doua ediție. Destinat studenților și tinerilor absolvenți, programul a fost inițiat de președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, oferind o șansă unică tinerilor de a câștiga o experiență profesională valoroasă și de a dobândi înțelegere aprofundată cu privire la procesul legiferării.
”În cadrul oricărei societăți democratice, Parlamentul reprezintă instituția de bază, iar interesul tinerilor pentru activitatea desfășurată de Camera Deputaților ne bucură mult. La prima ediție a programului de Internship, au candidat aproape 400 de tineri, creativi și foarte bine pregătiți. Sunt convins că studenții și absolvenții care vor fi selectați la ediția din acest an ne vor molipsi cu entuziasmul lor, vor învăța multe lucruri utile pentru viitoarea lor carieră și vor veni cu idei noi pentru a îmbunătăți activitatea instituției”, a declarat președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea.
Participarea la programul de Internship, care este programat în perioada 12 octombrie – 15 decembrie 2015, este condiționată de prezența la activitățile desfășurate la Camera Deputaților.
Înscrierile se desfășoară online până pe data de 20 septembrie 2015.
Toate informațiile privind criteriile de admitere, opțiunile disponibile pentru candidați, calendarul, etapele și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul http://internship.cdep.ro/.

Cancelaria Președintelui Camerei Deputaților