Profesorul distrat face spectacol, în week-end, pe esplanada Teatrului Colibri

 

 

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova propune o întâlnire de poveste, pentru acest sfârșit de săptămână, cu Profesorul distrat, în cadrul Stagiunii estivale 2020.

Simpaticul personaj, care îi are alături, foarte implicați în cucerirea publicului cu experimente grozave, pe actorii Geo Dinescu și Marin Fagu, a fost aplaudat furtunos în luna iunie, la Teatrul de Vară din parcul Romanescu, iar acum vine la Colibri în căutare de noi prieteni îndrăgostiți de artă, teatru și știință.

 

Profesorul distrat are programate întâlniri cu spectatorii pe esplanada Teatrului Colibri, sâmbătă, 25 iulie, ora 18:00 și duminică, 26 iulie 2020, la ora 11:00.

 

Cele două reprezentații sunt și ultimele din seria spectacolelor incluse de Teatrul Colibri  în programul lunilor iunie și iulie, care s-au desfășurat în aer liber, în condiții speciale, pe esplanada instituției și la Teatrul de Vară din Parcul Nicolae Romanescu.

 

Povestea estivală nu se oprește însă aici, ea continuând în perioada 25 august – 1 septembrie cu Festivalul Puppets Occupy Street – Masquerade Edition 2020. Pentru informații despre această ediție de festival pot fi urmărite paginile noastre https://www.facebook.com/PuppetsOccupyStreet/, https://puppetsoccupystreet.blogspot.com/, https://www.facebook.com/TeatrulColibri/, www.teatrulcolibri.ro.

 

Accesul la reprezentații este gratuit și se face exclusiv în limita locurilor disponibile în spațiile special amenajate pentru public, respectând măsurile și regulile pentru prevenirea răspândirii COVID-19: purtarea obligatorie a măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata reprezentațiilor, distanțarea de 2 m dintre locuri și măsurarea temperaturii înainte de intrarea la spectacole.

 

Mulțumim publicului pentru bucuria cu care a (re)venit la întâlnirile de poveste cu actorii Teatrului Colibri și pentru înțelegerea și acceptarea noilor condiții de prezentare a spectacolelor. Mulțumim Primăriei Municipiului Craiova și colegilor de la Opera Română Craiova pentru sprijin în susținerea spectacolelor noastre la Teatrul de Vară din Parcul Nicolae Romanescu, precum și S.C. Salubritate Craiova pentru dezinfectarea spațiilor de joc și a celor destinate publicului. De asemenea, mulțumim pentru promptitudine forțelor de ordine: Inspectoratul de Jandarmi „Mihai Bravul“, Poliția Locală, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj, ISU Dolj.

 

 

În caz de vreme nefavorabilă (ploaie, vânt puternic) spectacolele vor fi anulate!