IJJ Dolj: Produse Nike, Adidas şi Puma contrafăcute, comercializate la Zilele Calafatului

haine contrafacute IJJ Dolj: Produse Nike, Adidas şi Puma contrafăcute, comercializate la Zilele Calafatului poze

Vineri, 04 mai a.c., în jurul orei 19.15, un echipaj mobil din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, aflat în timpul executării misiunii de asigurare a ordinii publice pe timpul manifestărilor prilejuite de „Zilele municipiului Calafat”

, s-a sesizat din oficiu şi a depistat, pe numitul C.G. de 33 ani din mun. Calafat, administrator la o firmă de profil cu sediul în Calafat, care comercializa încălţăminte şi îmbrăcăminte sport cu însemnul mărcilor înregistrate „Nike”, „Puma” şi „Adidas”.
De la persoana în cauză s-a ridicat, pe bază de proces-verbal, în vederea confiscării marfa contrafăcută şi acesteia i-au fost întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 90, alin. 1, lit. b din Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice.
Dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat în vederea continuării cercetărilor.