Prioteasa: Spectacol impresionant pe Naţional Arena. 75.000 pentru 7, 5 milioane

 

prio psd iovan stancu national arena Prioteasa: Spectacol impresionant pe Naţional Arena. 75.000 pentru 7, 5 milioane poze

Președintele organizației Dolj a PSD, Ion Prioteasa, apreciază că numărul impresionant al participanților la manifestarea organizată pe Arena Națională de către Uniunea Social Liberală demonstrează în mod convingător forța și omogenitatea acestei construcții politice.
Totodată, vicepreședintele PSD Ion Prioteasa a afirmat, la finalul mitingului de prezentare al candidaților USL la alegerile parlamentare, că participanții prezenți la evenimentul Uniunii Social Liberale de pe Arena Națională îi reprezintă pe cei 7,5 milioane de români, care au votat pentru demiterea președintelui Traian Băsescu la referendumul din 29 iulie.
„A fost un spectacol impresionant pe care nu cred că vreo alianță politică sau vreun partid îl va mai putea organiza vreodată. Marți seară, în timpul meciului primei reprezentative a României cu Olanda s-a anunțat un număr record de spectatori, respectiv 53.000 de oameni. Așa cum au putut să vadă toți, fie că au fost aici, pe stadion, fie acasă, în fața televizoarelor, la această manifestare a USL au fost 70.000, poate 75.000 de persoane.
Dincolo de aceste lucruri de imagine trebuie să scoatem în evidență unitatea acestor oameni și, în definitiv, forța acestei construcții politice numită USL. Vă spun că cu mare mândrie că acești oameni care au venit la mitingul USL reprezintă la rândul lor mari comunități de oameni, îi reprezintă pe cei 7,5 milioane de oameni care au votat la referendum pentru demiterea președintelui Traian Băsescu și care s-au simțit nedreptățiți de rezultatul referendumului.
Mi-a fost foarte drag să-i văd pe reprezentanții județului Dolj pe podium și îi asigur că vom fi alături de ei în această campanie electorală care bate la ușă. Personal cred că avem una dintre cele mai puternice și frumoase echipe care să reprezinte județul Dolj.
Sunt convins că cele nouă colegii de parlamentar din cele 15 ale județului Dolj pe care vor candida membrii PSD au toate șansele de a fi câștigate de reprezentanții noștri. Le dorim din tot sufletul succes atât celor nouă candidați pe care i-a propus PSD, cât și celor șase candidați pe care Alianța de Centru Dreapta, PNL – PC, îi propune electoratului doljean”, a declarat președintele PSD Dolj, Ion Prioteasa.

prioteasa stancu iovan Prioteasa: Spectacol impresionant pe Naţional Arena. 75.000 pentru 7, 5 milioane poze
Aproximativ 2.000 de membri și simpatizanți ai organizației de Dolj a PSD au participat, miercuri după-amiază, la mitingul de prezentare al candidaților USL pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, organizat pe Arena Națională din București.

BIROUL DE PRESĂ