Prioteasa şi Olguţa la lansarea candidatului USL la Podari: Trebuie să vă mândriţi cu primarul Gheorghiţă!

iovan prioteasa voicu gheorghita olguta fifor podari Prioteasa şi Olguţa la lansarea candidatului USL la Podari: Trebuie să vă mândriţi cu primarul Gheorghiţă! poze

Candidații USL la președinția Consiliului Județean Dolj și Primăria Craiova, Ion Prioteasa, respectiv Lia Olguța Vasilescu, au fost prezenți, vineri seară, la o întâlnire cu câteva sute de persoane în comuna Podari, prilej cu care s-a lansat în cursa pentru primăria localității din partea USL Constantin Gheorghiță, actualul edil-șef.
Președintele Consiliului Județean Dolj și candidat din partea USL pentru un nou mandat, Ion Prioteasa, a precizat că localitatea Podari este una dintre cele mai evoluate comune din România, apreciind că localitatea are nevoie în continuare de primarul Constantin Gheorghiță pentru a se dezvolta.
„Prezența atâtor personalități, astăzi, în comuna Podari, alături de primarul Gheorghiță, demonstrează că această localitate este între cele mai apreciate din Dolj. Suntem aici pentru a-l susține pe primarul Gheorghiță, un primar care, dacă nu ar fi existat, ar fi trebuit inventat. Nici nu știți câte localități și-ar fi dorit să aibă în fruntea lor un primar ca domnul Gheorghiță.
La ora actuală, Podariul este una dintre cele mai dezvoltate comune din România. Are apă, are canalizare, are gaze. Nu a fost proiect cu fonduri europene pe care primarul să nu-l fi accesat.
Dacă vrea să vadă cineva ce am făcut împreună se poate uita la acest drum care începe din Podari, ajunge la Segarcea și se termină la Cârna. Sunt lucruri pe care nu îndrăznim să le promitem, pentru că întâi vrem să le facem, după care să ne lăudăm cu ele”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj și candidat din partea USL la un nou mandat, Ion Prioteasa.
La rândul său, candidatul USL la Primăria Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a precizat că mulți locuitori care trăiesc la periferia Craiovei își doresc să locuiască în Podari, în acest fel ar putea beneficia de condiții de trai mai bune decât în municipiu.
„Trebuie să vă mândriți cu primarul dumneavoastră. Eu am trecut prin toate cartierele mărginașe ale Craiovei, unde nu există apă, canalizare și asfalt. Oamenii mă întreabă dacă nu există vreo soluție ca să se dezlipească de Craiova pentru a se lega de comunele limitrofe pentru că iată ce s-a făcut la Podari. Există apă, există canalizare, s-au asfaltat drumurile, iar în Craiova se trăiește ca în Evul Mediu, dar se plătesc taxe și impozite la nivel de oraș.
Trebuie să vă mândriți cu primarul Gheorghiță. Am ținut să fiu alături de primarul Gheorghiță, pentru că și după aceste alegeri îmi doresc să facem echipă pentru zona metropolitană.
La ora actuală avem în zona metropolitană localități situate la 60 de kilometri cu care nu putem face mare lucru. Sunt însă localități în apropriere de Craiova cu care putem lucra și cu care ne putem dezvolta împreună”, a declarat candidatul USL la Primăria Craiova, Lia Olguța Vasilescu.

prioteasa si familia gheorghita din podari Prioteasa şi Olguţa la lansarea candidatului USL la Podari: Trebuie să vă mândriţi cu primarul Gheorghiţă! poze
Primarul comunei Podari și candidat din partea USL pentru un nou mandat, Constantin Gheorghiță, a spus:
„Nu am să vorbesc mult, pentru că pentru mine vorbesc faptele. Singurele lucruri care au rămas nefăcute sunt introducerea apei și a canalizării în Braniște – Balta Verde și Livezi – Gura Văii.
Pentru locuitorii din Braniște și Balta Verde am depus două proiecte pentru apă și canalizare, însă nu ni s-au dat banii necesari pentru că eram de la PSD. Sper ca acest guvern și conducerea USL să nu facă la fel. Nu contează ce coloratură politică are primarul. Pentru cei de la PDL a contat, pentru că din această cauză avem procentul de absorbție a fondurilor europene așa de mic.
Pe 10 iunie vă aștept la vot, ca să dați voturile USL, iar la consiliul județean domnului Ion Prioteasa”.
Secretarul de stat în Ministerul Administrației și Internelor, Mihai Fifor, a dat asigurări că „pe mandatul Guvernului USL proiectele de dezvoltare ale comunei Podari nu vor mai fi blocate la București. Locuitorii comunei Podari, beneficiari ai realizărilor de aici, sunt echipa pe care primarul Gheorghiță se bazează în aceste alegeri. Sunt sigur că atunci când veți ieși la vot, pe 10 iunie, podărenii vor vota Constantin Gheorghiță la primărie și Ion Prioteasa la Consiliul Județean Dolj. Și sunt la fel de sigur că cei care locuiesc în Craiova o vor vota pe Lia Olguța Vasilescu pentru Primăria Craiova”
La evenimentul din comuna Podari au participat președintele Consiliului Județean Dolj și candidat USL pentru un nou mandat, Ion Prioteasa, candidatul USL la Primăria Craiova, Lia Olguța Vasilescu, secretarul de stat în Ministerul Administrației și Internelor, Mihai Fifor, deputatul PNL Mihai Voicu, vicepreședintele PSD Cristinel Iovan și președintele Agenției Domniilor Statului, Dan Mogoș.