Prioteasa s-a găsit rudă cu Dragnea: E nașul Spitalului Județean!

dragnea centrul vechi spital cardiologie upu 1 Prioteasa s a găsit rudă cu Dragnea: E nașul Spitalului Județean! poze

După ce i-a plecat cumnatul la PSRO, șeful CJ Dolj s-a găsit rudă cu ministrul Liviu Dragnea, pe care l-a numit nașul Spitalului Județean de Urgență din Craiova. 

dragnea centrul vechi spital cardiologie upu 12 Prioteasa s a găsit rudă cu Dragnea: E nașul Spitalului Județean! poze

Astfel, ieri, în timp ce Petre Petrescu anunța cot la cot cu Mircea Geoană debutul doljean al PSRO, Ion Prioteasa îl însoțea pe Liviu Dragnea la vizita prin Craiova. Dacă prima oprire a fost în Centrul Vechi, șeful CJ l-a dus apoi pe ministrul Dezvoltării la Spitalul Județean de Urgență din Craiova, unde au debutat recent două din investițiile în sănătate ale administrației județene. Este vorba despre Clinica de Chirurgie și de extinderea Unității de Primiri Urgențe, care vor fi urmate în scurtă vreme de reabilitare a două dintre etajele unității spitalicești, Ion Prioteasa ținând să precizeze că Liviu Dragnea a fost unul dintre puținii responsabili de la București care l-au încurajat să investească în acest obiectiv.

pikamer spital urgenta Prioteasa s a găsit rudă cu Dragnea: E nașul Spitalului Județean! poze

„Noi am reușit să băgăm 46 la sută din bugetul propriu în această zonă de sănătate. Încă un milion de euro îl băgăm în două etaje. Facem o treabă experimentală, luăm etajul 7 și etajul 6, și le facem de la un cap la altul. Am venit aici cu domnul ministru Dragnea să vadă că se face ceea ce am discutat în urmă cu ceva timp. Domnul ministru a stat o perioadă de câteva săptămâni în Dolj, în vremea când am avut inundațiil de ala Cleanov și am avut timp să discutăm despre intențiile noastre și ne-a încurajat să continuăm, deși mai mulți dintre colegii noștri de la București nu ne-au încurajat, ba chiar dimpotrivă, în condițiile în care se anunța pentru Dolj realizarea unui spital regional. Domnul Dragnea mi-a spus: Nelu, ai banii? Știi că spitalul regional tot la mine vine la aprobat și că o asemenea investiție durează 4-5 ani. Dacă ai banii, dați drumul la investiție. Și asta am făcut.  De aceea vă spun că este nașul acestui obiectiv pentru că dumnealui ne-a spus să mergem mai înainte și să facem ce e de făcut aici. Noi vă spunem că vom fi cea mai bună Unitate de Primiri Urgențe, chiar mai ceva ca la Târgu Mureș. Eu cred că un spital atât de mare ca acesta, care deservește atâția oameni, nu merită să dispară”, a povestit Prioteasa la vizita în teren pe șantierul noii unități de primiri urgențe a SCJU Craiova..