Prioteasa – PSD: Am votat pentru o echipă de veritabili patrioți, care nu vor vota niciodată împotriva țării lor

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a declarat duminică, la ieșirea de la urne, că a votat pentru ca România să aibă în Parlamentul European o echipă formată din patrioți veritabili, care vor ști să reprezinte cu adevărat interesele țării noastre.

„Am votat la alegerile pentru Parlamentul European. Am votat cu gândul la apartenența noastră la Uniunea Europeană, cu gândul la unul dintre cele mai frumoase evenimente din evoluția României. Am votat gândindu-mă la importanța fondurilor europene, care, după calculele noastre, au accelerat dezvoltarea județului Dolj cu peste 35 de ani.

Am venit astăzi la urne pentru a mă asigura că în Legislativul European vom fi reprezentați de o echipă de veritabili patrioți, care nu vor vota niciodată împotriva țării lor, o echipă a cărei voce puternică se va face auzită, o echipă care va reașeza România pe locul meritat, în Uniunea Europeană. Dar am votat și cu dorința ca aceia care s-au exprimat împotriva țării noastre, aceia care ne-au umilit să plece acasă.

Am votat cu mai multă convingere decât oricând la alegerile europarlamentare, pentru că de data aceasta am avut un stindard al nostru după care ne-am condus, am avut un om al nostru alături de care am străbătut întreg județul în această ultimă lună. El este președintele organizației județene Dolj a PSD, senatorul Claudiu Manda, vicepreședinte al Senatului României.

Am avut mai mult decât oricând pentru ce să luptăm și o vom face în continuare. Suntem raliați în jurul unui lider care, deși tânăr, și-a trecut deja în dreptul numelui său realizări pe care nimeni altcineva nu le-a mai obținut.

Nu am votat, în schimb, la acest referendum cu două întrebări fără noimă, prin care președintele României a încercat să se insinueze în alegerile europarlamentare, ca și cum ar fi intrat în campania pentru propriile alegeri“, a afirmat Ion Prioteasa.

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, și-a exercitat dreptul de vot la alegerile pentru Parlamentul European în cadrul secției de votare nr. 4, amenajată în incinta Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu“ din Craiova.

 

Biroul de presă al PSD Dolj