Prioteasa: Premierul Victor Ponta vine sâmbătă la Craiova să susţină candidaţii USL

prioteasa si olguta vasilescu Prioteasa: Premierul Victor Ponta vine sâmbătă la Craiova să susţină candidaţii USL poze

Liderul PSD Dolj şi, în acelaşi timp, candidatul USL la preşedinţia consiliului judeţean, Ion Prioteasa, a anunţat vizita la Craiova a preşedintelui PSD, premierul Victor Ponta.

Este prima vizită pe care Victor Ponta o întreprinde în Dolj de când a obţinut funcţia de prim ministru, pesediştii doljeni anunţând pentru după-amiaza zilei de sâmbătă un mega-eveniment în Craioviţa Nouă.

“Vă anunţăm vizita preşedintelui PSD şi, în acelaşi timp, premierul României, Victor Ponta, care în aceste două onorante calităţi, vine sâmbătă la Craiova pentru a transmite un mesaj craiovenilor şi doljenilor. Vine în al doilea rând să o susţină pe doamna senator Lia Olguţa Vasilescu şi pe toţi ceilalţi candidaţi ai USL la alegerile locale. Organizăm un eveniment în Craioviţa Nouă, la care aşteptăm cât mai mulţi craioveni şi colegi ai noştri din Craiova şi din judeţ”, a declarat Ion Prioteasa la conferinţa de presă de azi a PSD.

“Este prima vizită la Craiova a lui Victor POnta de când a obţinut funcţia de premier şi eu vreau să vă spun că sunt mulţumită de activitatea de până acum a guvernului pe care îl conduce. Se vede că e altceva, că vrea să respecte promisiunile pe care toţi le-am făcut cu privire la recuperarea drepturilor pierdute de oameni”, a spus Lia Olguţa Vasilescu, candidatul USL la primăria Craiova.