Prioteasa la întâlnire cu conducerea şi antrenorii CSJ Ştiinţa “U” Craiova

prio scj stiinta u craiova 1 Prioteasa la întâlnire cu conducerea şi antrenorii CSJ Ştiinţa U Craiova poze
Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, s-a întâlnit, miercuri, în sala de ședințe a instituției, cu antrenorii și reprezentanții Clubului Sportiv Județean Știința „U” Craiova, cărora le-a solicitat să se implice mai mult în procesul de identificare, selecție și pregătire a tinerelor talente.

prio scj stiinta u craiova 2 Prioteasa la întâlnire cu conducerea şi antrenorii CSJ Ştiinţa U Craiova poze
„A fost această situație dificilă și am traversat o perioadă mai grea, în care, după dezafilierea echipei Universitatea Craiova, noi nu am mai însemnat mare lucru din punct de vedere fotbalistic și toți antrenorii clubului de juniori ar fi trebuit să plece acasă. Nu ați plecat pentru că nu am dorit noi, din respect pentru activitatea pe care ați depus-o de-a lungul timpului și din respect față de fenomenul fotbalistic din Craiova și suporterii olteni. De altfel, o parte dintre dumneavoastră vă identificați cu succesul, fiind echipieri ai formațiilor care au făcut istorie și au adus glorie orașului nostru.
Noi am fost la curent cu evoluţia acestui club în toţi aceşti ani şi mereu am fost atenţi la tot ceea ce s-a întâmplat. Principiul după care ne ghidăm în Consiliul Județean Dolj este obţinerea de rezultate. Asta cerem de la toate instituțiile din subordinea noastră, deci și de la dumneavoastră. Nu există nicio instituție a noastră care să fi încheiat anul cu pierderi. Toate au înregistrat profit. Și la dumneavoastră există un profit care se poate cuantifica, și anume performanța, rezultatele echipelor de juniori pe care le pregătiți în competițiile la care participaţi.
În relația cu fiecare dintre dumneavoastră eu am fost corect, am fost fairplay. Am fost prieten și ne-am dat mâna. De acum încolo intrăm într-o altă etapă și vă spun că vreau mai multe rezultate de la acest club. Nu vă spun eu cum să vă faceți grila, antrenamentele sau selecția, pentru că mai bine ca dumneavoastră nu face nimeni altcineva această treabă.
Din partea mea aţi avut tot sprijinul. Nu poate veni nimeni să-mi reproșeze că a avut nevoie de ceva la club, iar la mine nu a găsit ușa deschisă sau că nu m-am implicat atunci când a trebuit să găsim soluțiile. În continuare vă rog să-mi spuneţi cu ce probleme vă confruntați, ce aveţi nevoie, pentru că nu vom precupeţi niciun efort pentru a vă asigura toate cele necesare pentru a face performanţă.
Trebuie să fiți mândri că faceți parte din Consiliul Județean Dolj, pentru că, prin activitatea pe care am depus-o și rezultatele pozitive, pe care toată lumea le vede, instituția noastră a devenit un brand, pe care îl construim cu migală de aproximativ zece ani”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.

prio scj stiinta u craiova Prioteasa la întâlnire cu conducerea şi antrenorii CSJ Ştiinţa U Craiova poze
La întâlnirea cu președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, la care a fost prezent și vicepreședintele Cristinel Iovan, au participat reprezentanți ai CSJ Ştiinţa „U” Craiova, între care directorul executiv Bogdan Pâncu, alături de antrenori ai echipelor de juniori: Marius Purcaru, Victor Niculescu, Viorel Călin, Valentin David, Daniel Mogoșanu, Ion Ciocan și Dandu Ustabacieff.