Prioteasa – întâlnire cu reprezentantul TUI în România

prioteasa tui Prioteasa   întâlnire cu reprezentantul TUI în România poze

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, s-a întâlnit, joi dimineață, cu reprezentantul touroperatorului internațional TUI în România, Dragoș Anastasiu – președintele Grupului Eurolines, cu care a discutat despre strategia de dezvoltare a județului în perioada următoare, precum și oportunitățile și potențialul turistic pe care operatorul le poate găsi în Dolj.
„Astăzi, m-am întâlnit cu președintele Grupului Eurolines, domnul Dragoș Anastasiu, care este și reprezentantul TUI în România. Așa cum se știe, TUI este unul dintre cei mai importanți competitori pe piața mondială de turism, care acum vine și la Craiova unde va lansa un centru de turism. Iată că, așa cum preconizam de mai mult timp, Craiova devine un punct de interes pentru acest tip de afaceri.
I-am prezentat pe scurt județul, cu ținuturile noastre mai speciale care pot fi introduse oricând într-un circuit turistic, pentru că Doljul și Regiunea Oltenia pot oferi vizitatorilor locuri, tradiții și obiceiuri nemaiîntalnite în România.
I-am vorbit puțin și despre strategia noastră de dezvoltare pe următorii ani, pentru că, așa cum am obișnuit, o componentă specială a viziunii noastre o reprezintă investiția în cultură, cu reabilitări de muzee, cu construcția pavilionului expozițional dedicat marelui sculptor Constantin Brâncuși, ale cărui opere se găsesc în parte și la Craiova.
Deschiderea pe care o găsesc la noi și sprijinul pe care îl au din partea autorităților, plus investițiile care s-au făcut sau urmează a se realiza în zona noastră – Podul de la Calafat, Fabrica Ford, Aeroportul Craiova sau Autostrada Craiova-Pitești, contează foarte mult în alegerea pe care companiile o fac atunci când decid să-și deschidă facilități la Craiova și în Dolj.
În continuare vom promova politica transparenței și a deschiderii totale către orice investitor care creează locuri de muncă și ajută la dezvoltarea economică a regiunii noastre”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

BIROUL DE PRESĂ