Prioteasa: CJ Dolj a dat în judecată FRF cerând anularea deciziei de dezafiliere a Universităţii Craiova

prioteasa 2 Prioteasa: CJ Dolj a dat în judecată FRF cerând anularea deciziei de dezafiliere a Universităţii Craiova poze

Şeful Consiliului Judeţean Dolj a anunţat că instituţia pe care o conduce a intrat în război juridic cu FRF în urma deciziei de dezafiliere a Universităţii Craiova.  

“Am dat în judecată FRF în ultima zi în care aveam dreptul legal să facem acest lucru. Cerem anularea deciziei de dezafiliere a Universităţii Craiova, pentru că această decizie ne-a afectat şi pe noi, respectiv pe cei de la Clubul nostru de copii şi juniori. Acum ne vom implica în acest proces cu toată forţa şi o să fim atenţi la aspectele de natură juridică şi sperăm să întoarcem această decizie nedreaptă faţă de un club cu istoria Universităţii Craiova, cea mai frumoasă şi mai cinstită echipă din fotbalul românesc. Eu merg peste tot în ţară şi pe unde  mă duc toată lumea mă întreabă de Universitatea Craiova”, a spus Prioteasa.

Preşedintele CJ a mai spus că administraţia judeţeană s-ar putea implica pe viitor, în parteneriat cu primăria Craiova, şi în rezolvarea problemei stadionului.

“Eu  nu am vrut să fac din Universitatea Craiova o temă de campanie. Noi, ca şi consiliu judeţean putem să facem şi vom face în continuare ceea ce am făcut până acum cu pepiniera, adică să asigurăm materia primă pentru echipa Craiovei, să realizăm şi acel proiect de bază sportivă de la Aeroport, cu două terenuri de antrenament, cu hotel de cantonament şi cu toate cele necesare, unde, alături de copii să se poată eventual antrena şi o echipă mare, în lipsa altui loc. Am mai putea de exemplu, acum că o avem la primărie pe colega noastră Lia Olguţa Vasilescu, vă spun aşa un plan nu foarte eleborat, să încercăm să facem ceva şi cu stadionul. Ştiţi că stadionul e al municipalităţii, dar pista de atletism e la Minister. Aş putea să o preiau eu şi să facem un stadion de atletism în altă parte şi să facem tribunele la stadion până în iarbă, cum sunt la Steaua”, a a mai spus Prioteasa.