Prioteasa candidează pentru funcţia de vicepreşedinte naţional al PSD

ponta arafat aeroport 91 Prioteasa candidează pentru funcţia de vicepreşedinte naţional al PSD poze

Şeful CJ Dolj a renunţat la candidatura pentru postul de vicepreşedinte regional pe Oltenia, în favoarea omologului de la Olt, Paul Stănescu, optând să atace un nou mandat de vice naţional al formaţiunii social-democrate. 

Potrivit listei publicate de pesurse.ro, candidatul la postul de vicepreşedinte regional pe Oltenia, pentru care fusese anunţat iniţial Ion Prioteasa, va fi şeful CJ Olt Paul Stănescu.

Preşedintele PSD Dolj a confirmat informaţia, anunţând că îşi va depune în schimb  candidatura pentru unul dintre cele opt posturi de vicepreşedinte naţional al PSD, post pe care îl ocupă de altfel şi la ora actuală.

“Domnul Stănescu este prietenul nostru şi îi oferim tot sprijinul pentru această funcţie, cum de altfel sunt sigur că şi noi ce de la Dolj vom beneficia de sprijinul organizaţiei de Olt şi a celorlalte organizaţii din Oltenia la acest congres. Cred că e şi timpul să demonstrăm noi oltenii că putem fi şi altfel, adică să fim uniţi şi să ne susţinem, decât  să ne concurăm şi să-i lăsăm pe alţii să câştige tot timpul”, a declarat Ion Prioteasa.

Din organizaţia PSD Dolj mai candidează la funcţia de vicepreşedinte naţional al PSD şi şefa organizaţiei municipale, primarul Lia Olguţa Vasilescu, aceasta urmând să ocupe unul din cele 5 posturi rezervate femeilor la nivelul conducerii centrale a social-democraţilor.

Pe de altă parte, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, la această oră şi el vicepreşedinte al PSD, a renunţat la candidatura pentru un nou mandat, el fiind de altfel membru de drept în BPN al PSD în virtutea funcţiei din fruntea Camerei inferioare a Parlamentului.