Prioteasa: Alegerile la Camerele Agricole se amână

cam agricola Prioteasa: Alegerile la Camerele Agricole se amână poze

Şeful CJ DOlj spune că alegerile pentru Camerele Agricole Judeţene vor fi amânate pentru anul următor, după anumite clarificări legislative. 

Ion Prioteasa a fost cel care a ridicat problema camerelor agricole la recenta şedinţă a UNCJR de la Murghiol, propunerea fiins însuştită ulterior de premierul Victor POnta şi de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

“Am ridicat şi problema Camerelor Agricole, care trebuia să intre în perioada următoareîn decurs de o lună, în alegeri, lucru nu tocmai oportun în perioada actuală, pentru că cred că lumea s-a şi săturat de atâtea voturi. În plus, rămânea şi problema actualilor angajaţi ai Camerelor Agricole, care, potrivit legislaţiei actuale, ar fi trebuit să plece acasă. Propunerea mea, susţinută apoi şi de alţi colegi, a fost să amânăm acest proces pentru anul următor, până atunci poate se fac şi acele clarificări legislative cu privire la angajaţi. Pot să vă spun că avem şi acordul premierului Victor Ponta şi al ministrului Daniel Constantin în acest sens”, a declarat Ion Prioteasa.