Prioteasa, alături de Petre Petrescu la Şimicu de Sus: Avem nevoie de parlamentari puternici!

petrescu prioteasa fulga voinea Prioteasa, alături de Petre Petrescu la Şimicu de Sus: Avem nevoie de parlamentari puternici! poze

Candidații USL Petre Petrescu și Florea Voinea au participat, sâmbătă, la evenimentul inaugurării unui drum comunal în satul Deleni, din comuna Șimnicu de Sus, în prezența primarului Jana Fulga și a președintelui Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.
Cu acest prilej, Petre Petrescu, candidat USL la un mandat de deputat în Colegiul 5 Filiași, a afirmat că principala problemă cu care se confruntă locuitorii comunei Șimnicu de Sus și care trebuie rezolvată în perioada următoare rămâne lipsa apei potabile. „Asistăm la inaugurarea a încă unei investiții care este finalizată de doamna primar Jana Fulga, alături de Consiliul Local. Este o investiție pentru oameni. Tot pentru oamenii din Șimnicu de Sus trebuie să ne batem să aducem alimentarea cu apă, pentru că la orice poartă am bătut și cu orice persoană cu care am vorbit ne-a spus că, în primul rând, la Șimnicu de Sus este nevoie de apă. De apă potabilă, pentru că cea care ajunge în robinetele oamenilor nu este proprie consumului. Mai sunt și alte probleme – drumuri, iluminat, canalizare, însă apa este elementul necesar pe care trebuie să-l rezolvăm aici, la Șimnicu de Sus.

petrescu prioteasa fulga voinea 2 Prioteasa, alături de Petre Petrescu la Şimicu de Sus: Avem nevoie de parlamentari puternici! poze
Vreau să vă îndemn ca duminica viitoare, pe 9 decembrie, să ieșiți în număr cât mai mare la vot, pentru a scăpa țara de greutățile și problemele în care ne-au aruncat Guvernele PDL, Emil Boc și Traian Băsescu”, a declarat Petre Petrescu, candidat USL la un mandat de deputat în Colegiul 5 Filiași.

petrescu prioteasa fulga voinea 1 Prioteasa, alături de Petre Petrescu la Şimicu de Sus: Avem nevoie de parlamentari puternici! poze
Primarul comunei Șimnicu de Sus, Jana Fulga, a ținut să precizeze că prin asfaltarea drumului de la Deleni se facilitează accesul locuitorilor din acest sat la principalele instituții publice.
„Astăzi, ne-am adunat cu toții în satul Deleni, aparținător comunei Șimnicu de Sus, pentru a sfinți acest drum nou, care va permite accesul oamenilor din satul Deleni către toate instituțiile statului: primărie, școală, biserică și poliție.
Alături de noi se află foarte multă lume importantă – președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, vicepreședintele CJ Cristinel Iovan, reprezentanți ai administrației locale și județene, precum și Petre Petrescu și Florea Voinea, candidații USL în Șimnicu de Sus – semn al prețuirii de care se bucură comuna noastră.
Prezența la noi în comună candidaților USL, Petre Petrescu și Florea Voinea, nu este întâmplătoare, pentru că ne bazăm ca, începând din 10 decembrie, ei să ne fie aproape și să ne sprijine din Parlamentul României cu proiectele de dezvoltare pe care vrem să le ducem la bun sfârșit în perioada următoare la Șimnicu de Sus. Resursele financiare pe care le avem la dispoziție sunt insuficiente pentru a putea dezvolta comuna noastră, și aici mă refer la proiectele mari: apă, canalizare, drumuri. Avem nevoie de Petre Petrescu și Florea Voinea, care să ne reprezinte în Parlament”, a declarat primarul comunei Șimnicu de Sus, Jana Fulga.
La rândul său, președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a declarat: „Eu cu doamna primar Jana Fulga ne-am dat mâna pentru a realiza multe lucruri aici, în comuna Șimnicu de Sus. Vă spun că pe acest mandat de patru ani vom aduce apa în Șimnicu de Sus și vom trece și la etapa a doua, cea a canalizării. Poate printre dumneavoastră se află și oameni sceptici, care cred că nu este posibil să ducem la bun sfârșit atâtea lucruri. Noi ne-am luat acest angajament, însă singuri nu putem. De aceea vin în fața dumneavoastră și vă spun că pentru a putea ca noi, consiliul județean, alături de doamna primar Jana Fulga și echipa de consilieri locali, să facem ceva pentru Șimnicu de Sus avem nevoie și de parlamentari puternici care să ne reprezinte la București și care să se bată să aducă proiecte pentru Dolj și localitatea dumneavoastră.
Așa cum în vară mi-ați acordat încrederea prin votul dumneavoastră, vă rog ca să transferați din această încredere și către candidații USL pentru Parlamentul României, Petre Petrescu – deputat și Florea Voinea – senator. A venit vremea noastră”.
La evenimentul inaugurării drumului din comuna Șimnicu de Sus au mai participat vicepreședintele Consiliului Județean Cristinel Iovan, consilieri județeni și câteva zeci de localnici din satul Deleni.