Prinşi de jandarmi după ce au furat bunuri din mai multe autovehicule

 

 

 

Miercuri 9 decembrie a.c., în jurul orei 02.10, în zona blocului F3, situat pe strada Basarabia, din Craiova, o patrulă auto de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, aflată pe timpul executării misiunii de menţinere a ordinii publice, a observat un grup de patru tineri care, la apariţia jandarmilor, au încercat să fugă.

Jandarmii, din cadrul patrulei, au trecut la urmărirea şi prinderea celor patru tineri, stabilind că se numesc V. Alexandru, în vârstă de 18 de ani, S. Ionel, în vârstă de 12 de ani, C. Alex, în vârstă de 12 ani şi R. Giulian, în vârstă de 13 ani, toţi domiciliaţi în Craiova.

În urma efectuării controlului corporal preventiv au fost găsite asupra numitului V. Alexandru mai multe obiecte constand în: ochelari de soare, dispozitive USB, staţie emisie-recepţie, încărcătoare pentru telefoane, modulatoare FM şi alte bunuri. V. Alexandru a declarat că, în seara de 8 decembrie, a plecat de acasă cu fratele său S. Ionel, iar în zona Gării de Nord, din Craiova, s-au întâlnit cu ceilalţi doi, având intenţia de a sustrage bunuri din autoturismele parcate în zonă, în scopul valorificării ulterioare a acestora.

Fiind întrebaţi de jandarmi de unde au sustras bunurile, tinerii au indicat câteva autovehicule parcate pe străzile Popescu Voiteşti şi Dezrobirii, spunând că nu-şi mai amintesc unde sunt situate celelalte autoturisme.

Persoanele în cauză şi bunurile găsite asupra lor au fost predate colegilor de la Secţia 4 Poliţie, pentru stabilirea întregii activităţi desfăşurate de aceştia.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu publicul                              Gruparea de Jandarmi Mobilă „Fraţii Buzeşti” Craiova