Primele echipamente achiziționate cu fonduri europene au ajuns la Compania de Apă Oltenia  

 

 

    Primele echipamente achiziționate în cadrul ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020” au fost recepționate, astăzi, 24.06.2021, la sediul Companiei de Apă Oltenia. Este vorba despre opt aparate de electrofuziune pentru polietilenă şi generatoare de curent, livrate de SC INOVUM SRL Oradea, într-un timp record.

Contractul DJ-PR-04 – lotul 4, Procurare și furnizare echipamente a fost adjudecat de S.C. INOVUM S.R.L., din Oradea, la o valoare de 1.375.800,00 Lei (fără TVA), și a fost semnat pe 6 iunie. Antreprenorul a reușit să furnizeze echipamentele, care au fost verificate, testate, fiind realizată și instruirea personalului ce urmează să le manevreze.

Durata contractului este de 32 de luni, din care 8 luni furnizare, montaj și punere în funcțiune a echipamentelor și 24 de luni perioada de garanție, timp în care societatea INOVUM va asigura asistența tehnică, întreținerea și reparațiile utilajelor, dacă este cazul.

 

*

Investițiile cuprinse în „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020” reprezintă un efort de a asigura un grad apropiat de 100% de acoperire cu servicii centralizate de apă și apă uzată în zona de operare a Companiei de Apă Oltenia, pentru îmbunătățirea condițiilor de viață a populației județului, beneficiari direcți fiind 355.405 locuitori. Acestea sunt împărțite în 22 contracte de execuție lucrări și 5 contracte de furnizare echipamente.

 

Conducerea

Companiei de Apă Oltenia