Primarul Municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a avut marți, 18 mai 2021, o întâlnire cu potențiali investitori în Craiova

 

Alături de partenerii noștri, Ford România, Lia Olguța Vasilescu, Primarul Municipiului Craiova, împreună cu Cosmin Vasile, Președintele Consiliului Județean Dolj, Ovidiu Flori, administratorul comunei Ișalnița și Ionuț Pîrvulescu, directorul High Tech Industry Park Craiova, au avut, marți, 18 mai 2021, o întâlnire online cu potențiali investitori străini. Acestora le-au fost prezentate oportunitățile zonei, precum și facilitățile pe care Primăria Craiova și Consiliul Județean le oferă firmelor care doresc să investească în Craiova și județul Dolj.

 

Craiova este unul dintre cele mai atractive orașe pentru investitori, mai ales pentru furnizorii Ford care, pe lângă facilitățile oferite, pot profita și de distanțele scurte până la fabrica Ford. În acest moment, există mai multe terenuri disponibile pentru a-i primi pe investitori. În plus, aceștia pot beneficia de facilitățile puse la dispoziție de autoritățile locale, precum excepţia de la plata taxelor locale, excepția de la plata branșamentelor pentru utilităţi, excepția de la plată pentru autorizația de construire, ajutor de minimis 200.000 €, dar și de avantajul unei forțe de muncă înalt calificată“, a declarat Lia Olguța Vasilescu, Primarul Municipiului Craiova.

 

 

 

Serviciul Imagine

Primăria Municipiului Craiova