Primarul Lia Olguța Vasilescu a votat la liceul CFR: Sunt convinsă că scorul PSD va fi foarte bun!

olguta vot1 Primarul Lia Olguța Vasilescu a votat la liceul CFR: Sunt convinsă că scorul PSD va fi foarte bun! poze

 

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a afirmat, duminică, după ce și-a exercitat dreptul de vot, că se așteaptă ca în urma scrutinului să se producă schimbarea majorității din legislativul de la Bruxelles în favoarea socialiștilor europeni, reușită care să consfințească o mai mare deschidere către România.

Lia Olguța Vasilescu, primarul municipiului Craiova, a fost însoțită la secția de votare amenajată în incinta Liceului Tehnologic „Transporturi Căi Ferate” Craiova de către președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, și de către parlamentarii Mihai Fifor, Cosmin Enea și Florentin Gust.

„Am votat cu speranţa că aceia pe care îi vom trimite în Parlamentul European vor fi mândri că sunt români, nu vor mai merge la Bruxelles doar ca să ceară sancţiuni împotriva României, ci vor fi oameni care vor apăra ţara noastră. Am votat și cu speranţa că familia noastră politică de la nivel european va obține majoritatea în viitorul legislativ, iar optica față de România se va schimba în favoarea noastră.

Eu sunt convinsă că scorul pe care îl va obține Partidul Social Democrat va fi unul foarte bun, așteptare pe care cred că votul de astăzi mi-o va confirma.

Am venit și de această dată la urne împreună cu nepoata mea, pentru că îmi poartă noroc întotdeauna. Mă însoțește încă de când avea vârsta de doi ani și veneam cu ea în braţe la secția de votare. De fiecare dată a ieşit ce trebuia din urnă, aşa că am zis să nu ne pierdem obiceiul. Până la 18 ani, când va putea să voteze singură, va merge împreună cu mine.

 

 

Doresc să le mulţumesc și colegilor mei, care au fost alături de mine astăzi, demonstrând că suntem o familie”, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

 

BIROUL DE PRESĂ