Primărie într-o singură regie. RAT Craiova se face SRL

sorin manda csm Primărie într o singură regie. RAT Craiova se face SRL poze

RAADPFL Craiova va rămâne singura regie din subordinea consiliului municipal Craiova, o dată cu transformarea Regiei Autonome de Transport în SRL. 

Proiectul figurează pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de consiliu local, convocată pentru vineri, opt ianuarie. Potrivit proiectului de hotărâre, RAT Craiova va fi transformat în societate cu răspundere limitată, cu capital social de 200 de lei, cu asociat unic municipiul Craiova.

RAT Craiova își schimbă cu această ocazie doar forma de organizare, păstrându-și conducerea, administrator este desemnat în proiectul de hotărâre actualul director general Sorin Manda, dar și denumirea, noua societate urmând să funcționeze sub numele de RAT SRL.

rat srl Primărie într o singură regie. RAT Craiova se face SRL poze

De altfel, potrivit documentației înaintate consilierilor locali, denumirea noului SRL a și fost rezervată la Registrul COmerțului din data de 4 ianuarie a acestui an.

Noul SRL va prelua în totalitate patrimoniul regiei municipale, estimat la peste 43 de milioane de RON, activul și pasivul RAT Craiova, precum și personalul regiei în totalitate.