Primăria trage pe dreapta reabilitarea liniei de tramvai. Proiectul,dat la revizuire

autobuz olguta 19 Primăria trage pe dreapta reabilitarea liniei de tramvai. Proiectul,dat la revizuire poze

Potrivit unui comunicat al primăriei Craiova, municipalitatea a început revizuirea proiectului tehnic al proiectului, în urma unei dispoziţii a primarului Lia Olguţa Vasilescu. 
“Primăria Municipiului Craiova, prin dispoziţia doamnei Primar Lia Olguţa Vasilescu, a demarat procedura pentru revizuirea proiectului tehnic privind reabilitarea căii de rulare a tramvaielor pe bulevardele Calea Bucureşti şi Calea Severinului, în vederea adoptării unei soluţii moderne de trafic.
S-a luat această decizie, împreună cu specialiştii în domeniu, pentru a se găsi cea mai bună variantă în vederea fluidizării traficului pe bulevardele menţionate, dar şi pentru a reduce poluarea fonică. Decizia a fost agreată şi de reprezentanţii Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, în calitate de autoritate de management al acestui proiect”, precizează comunicatul primăriei Craiova.

tramvai rat Primăria trage pe dreapta reabilitarea liniei de tramvai. Proiectul,dat la revizuire poze

Deşi comunicatul primăriei nu precizează în mod expres, decizia anunţată azi înseamnă practic şi anularea licitaţiei pentru execuţie demarată de primărie încă din primăvara acestui an, din mandatul ex-primarului Solomon.

Procedura de achiziţie publică e în SEAP din luna februarie, data de deschidere a ofertelor fiind amânată succesiv. În urma unei contestaţii depuse de o firmă craioveană şi soluţionată favorabil de CNSC, primăria ciunitise deja proiectul scos la licitaţie, anulând unul din cele trei loturi de lucrări. Era vorba despre lotul care prevedea executarea unui sistem de monitorizare şi management al traficului pe bulevardele Titulescu şi Calea Bucureşti.