Primăria şi TVR Craiova promit un show de zile mari la Polivalentă, la finala naţională Eurovision

olgutadindiricamarciuc 2 Primăria şi TVR Craiova promit un show de zile mari la Polivalentă, la finala naţională Eurovision poze

Parteneriatul dintre municipalitatea craioveană şi televiyiunea publică pentru organizarea finalei naţionale Eurovision merge strună, asigură cele două parţi, care promit un show de excepţie pe 8 martie, la Sala Polivalentă din Craiova.

 

Primarul Lia Olguţa Vasilescu a prefaţat evenimentul într-o conferinţă de presă susţinută alături de producătorul Iuliana Marciuc şi de şefa Studioului Teritorial Craiova al TVR, Anca Dindirică.

eurovision conf Primăria şi TVR Craiova promit un show de zile mari la Polivalentă, la finala naţională Eurovision poze

Edilul-şef a precizat că municipalitatea nu a făcut economie de efort şi resurse pentru organizarea spectacolului, primăria fiind susţinută şi de sponsori, unul dintre aceştia asigurând şi una dintre surpriyele show-ului: un pachet de şase excursii la VIena, la finala Eurovision.

„Sala arată neașteptat de bine chiar și pentru noi, mai ales că până acum nu a mai găzduit un astfel de spectacol și este complet transformată, și sunetul va fi foarte bun. Pe scurt, va fi totul ca la un show profesionist. Suntem foarte mândri că găzduim Finala Națională la Craiova, și craiovenii sunt foarte mândri. Ba chiar am primit foarte multe telefoane de la ei ca să mă întrebe dacă pot ajuta cu ceva. Avem una dintre agențiile de turism locale, care va oferi șase excursii la Viena în perioada când va avea loc concursul pentru tot atâția spectatori, câștigătorii urmând să fie desemnați în urma unei selecții organizate de TVR, care le va asigura și biletele pentru show-ul din capitala Austriei. Extragerea se va face pentru toți participanții care au plătit bilete puse în vânzare chiar în timpul spectacolului. Nu vor fi numai craioveni pentru că s-au cumpărat bilete și de la Cluj, Timișoara, București, Târgu-Jiu, Vâlcea, din toată țara”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

 ”Este o mare responsabilitate și o provocare totodată pentru că au fost zile întregi de muncă pentru ca totul să meargă bine şi, mai avem încă destule de făcut până pe 8 martie pentru ca totul să decurgă perfect. La ora spectacolului, probabil că peste jumătate din oamenii studioului teritorial Craiova va fi la Polivalentă. Printre aceştia şi colega noastră Alina Şerban, un jurnalist cu mare experienţă, om de bază la TVR Craiova,  care a fost aleasă pentru a peyenta Eurovision-ul, alături de Andrei Boroșovici, de la TVR Timișoara – lucru cu care, de asemenea, ne mândrim”, a spus, la rândul său, Anca Dindirică, directorul TVR Craiova.

ordine finala nationala Primăria şi TVR Craiova promit un show de zile mari la Polivalentă, la finala naţională Eurovision poze

„La ora 20.30 vom fi în direct pe TVR 1 și TVR HD, iar anul acesta și pe online pentru că am încercat să dezvoltăm foarte mult promovarea. Piesele vor fi urcate, ca și anul trecut pe youtube în regim de direct”, a anunțat Iuliana Marciuc