Primăria Municipiului Craiova anunţă că, în ziua de 26.07.2021, pentru desfăşurarea partidei de fotbal dintre echipele FCU CRAIOVA 1948 şi FC DINAMO, se va restricţiona circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum

Primăria Municipiului Craiova anunţă că, în ziua de 26.07.2021, pentru desfăşurarea partidei de fotbal dintre echipele FCU CRAIOVA 1948 şi FC DINAMO ce va avea loc pe stadionul „Ion Oblemenco” din municipiul Craiova, în intervalul orar 20:00 – 24:00  se va restricţiona circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum:

 

  • Ilie Balaci, tronsonul cuprins între intersecţia cu bld. 1 Mai şi str. Gheorghe Bibescu, până la intersecţia cu str. Râului.
    • Ecaterina Teodoroiu, de la intersecţia cu str. Bucovăţ, până la intersecţia cu str. Câmpia Islaz;
    • Bucovăţ, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Elena Teodorini şi intersecţia cu str. Câmpia Islaz;

 

De asemenea, în ziua de 26.07.2021, în intervalul orar 23.00-24.00,circulaţia rutieră va fi restricţionată șipe următoarele sectoare de drum:

 

  • Ştirbei Vodă, de la intersecţia cu str. Calea Unirii până la intersecţia cu bld. 1 Mai, sensul de mers către str. Râului;
  • Gheorghe Bibescu, de la intersecţia cu str. Madona Dudu, până la intersecţia cu bld. Ştirbei Vodă;
  • Câmpia Islaz, de la intersecţia cu str. Gheorghe Bibescu, până la intersecţia cu bld. Ştirbei Vodă.

 

 

Accesul în zona restricţionată va fi permis pentru mijloacele de transport în comun, pentru autovehiculele care deţin permis acces eliberat de FCU Craiova 1948, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, precum şi pentru autovehiculele televiziunilor care vor transmite evenimentul.

 

Solicităm conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

 

Mulţumim pentru înţelegere!

 

Serviciul Imagine

Primăria Craiova