Primăria Craiova: Vizita ambasadorului Chinei

ambasador china cj dolj centru targ 6 Primăria Craiova: Vizita ambasadorului Chinei poze

La invitaţia primarului municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, ambasadorul Republicii Populare Chineze, Excelenţa Sa Huo Yuzhen, a efectuat o vizită oficială în oraşul nostru în zilele de 19 şi 20 decembrie.
Pe timpul prezenţei în municipiul Craiova ambasadorul Republicii Populare Chineze, Excelenţa Sa Huo Yuzhen, a avut întâlniri cu primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, prefectul de Dolj, Marius Deca, board-ul de conducere al Camerei de Comerţ şi Industrie Dolj, precum şi cu membrii Senatului Universităţii din Craiova.
Delegaţia Ambasadei R.P. China a vizitat, pe parcursul şederii în Craiova, Centrul Multifuncţional de Afaceri din cartierul Romaneşti şi Centrul Transfrontalier al Camerei de Comerţ şi Industrie Dolj, iar seara a participat la inaugurarea ” Târgului de CRĂCIUN”.
Atât primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, cât şi ambasadorul R.P. China în România, E.S. Huo Yuzhen, au concluzionat că vizita oficială a fost una care are darul de a deschide noi oportunităţi de colaborare între cele două state.

Lia Olguţa Vasilescu, primarul municipiului Craiova: ” A fost o întâlnire binevenită. Am prezentat oportunităţile de afaceri, precum şi proiectele pe care municipalitatea doreşte să le dezvolte. Am găsit o totală deschidere, din partea delegaţiei Ambasadei R.P. China, la toate problemele prezentate. Sper, ca într-un timp cât mai scurt, aceste discuţii să se concretizeze şi să avem investitori şi investiţii serioase în proiectele pe care dorim să le dezvoltăm.”