Primăria Craiova: Trotuar închis lângă CEZ până la 1 martie

cez sediu pasaj Primăria Craiova: Trotuar închis lângă CEZ până la 1 martie poze

Primăria municipiului Craiova anunţă menţinerea restricţiilor privind circulaţia pietonilor, concomitent cu îngustarea îngustarea părţii carosabile a bld. Nicolae Titulescu pe o lungime de 45 metri în dreptul clădirii S.C. CEZ DISTRIBUŢIE S.A., pentru executarea lucrărilor de consolidare a peretelui de la parterul clădirii. Municipalitatea şi-a dat acordul, în urma adresei cu nr. 15434/2013, adresă depusă de către S.C. ALGED CONSTRUCT S.R.L., cu următoarele condiţii:
– Se va respecta de către constructor schema de semnalizare aşa cum a fost avizată de Poliţia Rutieră precum şi “Normele metodologice privind condiţiile de închidere a circulaţiei şi de instituire a restricţiilor de circulaţie în vederea executării de lucrări în zona drumului public şi/sau pentru protejarea drumului”, aprobate prin Ordinul comun MI-MT nr.1112/411, publicat în Monitorul Oficial nr.397/24.08.2000;
– Constructorul răspunde civil, administrativ, contravenţional sau penal (după caz) pentru eventualele evenimente rutiere sau pagube materiale datorate desfăşurării lucrărilor, semnalizării şi delimitării necorespunzătoare a acestora, sau nemenţinerii şi neasigurării semnalizării rutiere pe întreaga perioadă de desfăşurare a lucrărilor;
– Constructorul va solicita asistenţă de specialitate din partea deţinătorilor de reţele de utilităţi, în vederea executări lucrărilor.
Lucrările se vor finaliza la data de 01.03.2013, dată când se va reda circulaţiei atât trotuarul cât şi partea carosabilă.
Semnalizarea rutieră în zonă se va menţine până când se va putea asigura refacerea carosabilului şi a trotuarului.