Primăria Craiova: Se închide circulația rutieră pe un sens de mers pe Bd. Ştirbei Vodă, pentru Campionatele Naţionale de Şosea – ediţia 2015

În data de 28.06.2015, în intervalul orar 0800-1800, se închide circulaţia rutieră pe Bd. Ştirbei Vodă, partea de carosabil destinată în prezent sensului de mers dinspre Ciupercă către Parcul Tineretului, tronsonul cuprins între intersecţia cu Bd. 1 Mai şi intersecţia cu str. Bucovăţ.

Circulaţia vehiculelor în ambele sensuri se va organiza, printr-o delimitare corespunzătoare a sensurilor, pe cealaltă parte a bulevardului.

În situaţia în care autovehiculele staţionate în zonele de desfăşurare a competiţiei sau în parcările adiacente acestor zone obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, aceste autovehicule vor fi ridicate şi relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere.

Restricţia temporară de circulaţie rutieră se impune în vederea desfăşurării manifestărilor din cadrul Campionatelor Naţionale de Ciclism Şosea.

Rugăm conducătorii auto să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite şi ne cerem scuze rezidenţilor pentru neplăcerile temporare cauzate de aceste restricţii.

Mulţumim pentru înţelegere!

 

 

Biroul de presă

Primăria Municipiului Craiova