Primăria Craiova: Schimbări de sensuri de circulaţie şi prioritate pe mai multe străzi

auto.jpg Primăria Craiova: Schimbări de sensuri de circulaţie şi prioritate pe mai multe străzi poze

Comisia de sistematizare a circulaţiei rutiere şi pietonale a municipiului Craiova, constituită prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Craiova nr. 138/2012, întrunită în şedinţa din data de 04.12.2012, pe baza raportului nr. 165710/2012, întocmit de Serviciul Administrarea şi Monitorizarea Serviciilor de Utilitate Publică, în temeiul O.U.G. nr. 195/2002 republicată, cu modificările şi completările ulterioare, privind circulaţia pe drumurile publice şi H.G. nr. 1391/2006, pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a O.U.G. nr. 195/2002, a aprobat prin Hotărârea Nr. 12/2012 următoarele:
– schimbarea priorităţii de trecere în intersecţia str. Fraţii Buzeşti cu str. Eugeniu Carada, respectiv cu str. Mihail Kogălniceanu şi în intersecţia str. Fraţii Buzeşti cu str. C.D. Fortunescu, în sensul că autovehiculele care circulă pe str. Fraţii Buzeşti vor avea prioritate în aceste intersecţii;
– instituirea circulaţiei în ambele sensuri pe str. Alexandru Macedonski,
sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Arieş şi intersecţia cu str. Împăratul Traian;
– schimbarea priorităţii de trecere prin intersecţia str. Horia cu str.Dezrobirii şi prin intersecţia str. Buciumului cu str. Vasile Alecsandri, în sensul că autovehiculele care circulă dinspre str. Horia către str. Nicolae Iorga vor avea prioritate în aceste intersecţii.