Primăria Craiova: Restricții rutiere pe Calea București și în Centru

 

Primăria Municipiului Craiova anunţă că în cadrul proiectului  Modernizarea infrastructurii de transport în comun pentru fluidizarea traficului forţei de muncă între cele două platforme industriale ale Polului de creştere Craiova,înperioada 15.11.2014, orele 08.00 – 24.11.2014, orele 18.00, se vor desfăşura  lucrările de reabilitare a liniei de tramvai în intersecţia Calea Bucureşti – str. Horia.

În consecinţă, în perioada respectivă, în această intersecţie traversarea străzii Calea Bucureşti nu va fi posibilă şi se va efectuata prin intersecţiile alăturate.

 

 

Începând cu  data de 16 noiembrie 2014 orele 2000, până pe data de 17 noiembrie 2014 ora 0600, se va închide circulaţia rutieră pe anumite sectoare de drum, în perioada desfăşurării activităţilor de preluare a buletinelor de vot de la secţiile de votare.

Restricţiile rutiere se vor impune pe următoarele străzi:

  • Str. Popa Şapcă;
  • Str. A.I. Cuza, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Unirii şi intersecţia cu str. Arieş;
  • Str. Unirii, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Mihai Viteazul şi intersecţia cu str. A.I. Cuza.

În situaţia în care autovehiculele staţionate în parcările amenajate pe străzile A.I. Cuza şi C.S. Nicolaescu Plopşor, adiacente parcului English Park, obstrucţionează buna desfăşurare a preluării buletinelor de vot, aceste autovehicule vor fi ridicate şi relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere.

Solicităm conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

Mulţumim cetăţenilor pentru înţelegere!

Biroul de presă

Primăria Municipiului Craiova