Primăria Craiova: Restricții de circulație pe strada Bariera Vâlcii

 

Primăria Municipiului Craiova anunţă că în cadrul proiectului  „Reabilitarea infrastructurii rutiere pe relaţia Nord-Sud-Est a Polului de Creştere Craiova, în vederea fluidizării traficului în Zona Metropolitană Craiova”,începând cu data de 17.09.2014, vor începe lucrările de execuţie a canalizării pluviale pe str. Bariera Vâlcii.

În consecinţă, circulaţia rutieră pe str.Bariera Vâlcii se va închide etapizat, pe sectoarele de drum pe care se vor executa lucrările, urmând ca traficul să fie deviat pe străzile adiacente.

Astfel, în prima etapă, se va închide circulaţia rutieră pe str. Bariera Vâlcii, sectorul de drum cuprins între str. Toamnei  şi str.Rozelor, traficul local urmând a fi deviat pe relaţia str. Viilor ↔ str. Teilor şi respectiv pe str. Rozelor ↔ aleea I Şimnic, iar pentru traficul de tranzit circulaţia rutieră recomandată  este pe relaţia bvd. Dacia ↔ giratoriu “Consul” ↔ aleea IV Şimnic (DJ605) ↔ Ocolitoarea de Nord (DN65F).

Solicităm conducătorilor auto care tranzitează zonele de lucrări să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

Mulţumim cetăţenilor pentru înţelegere!

 

 

Biroul de presă

Primăria Municipiului Craiova