Primăria Craiova: Răzvan Cristian Diaconu (PNL) este noul viceprimar al Craiovei

 

 Primăria Craiova: Răzvan Cristian Diaconu (PNL) este noul viceprimar al Craiovei poze

 

Astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Local Municipal Craiova, majoritatea consilierilor locali și-a ales cel de-al doilea viceprimar, în urma vacantării postului de către Daniela Barbu, actual Prefect al județului Dolj. Astfel, 16 dintre cei 27 de consilieri locali l-au ales pe Răzvan Cristian Diaconu, consilier local ales pe listele PNL la ultimele alegeri, să facă parte din conducerea Primăriei Craiova, alături de celălalt viceprimar, Aurelia Filip (PSD) și Lia Olguța Vasilescu, primar.

 

Răzvan Diaconu este un tânăr antreprenor, are 37 ani, este căsătorit și are un copil. Este licențiat în Istorie, Engleză și Științe Economice. În administrația locală, a lucrat în Primăria Craiova încă din anul 2010 ca și consilier pe fonduri europene. Din anul 2020 face parte din actualul Consiliu Local Municipal. Având în vedere studiile și experiența dobândite, noul viceprimar va gestiona activitățile ce țin de aspectele economice din Primăria Craiova, cum ar fi Direcția de Taxe și Impozite și Direcția Economico Financiară.

 

Am fost ales consilier local pe lista PNL și am de gând să pun în practică promisiunile pe care acest partid le-a făcut în campania electorală pentru alegerile locale. Faptul că, de azi, PNL are un reprezentant în executivul Primăriei Craiova, este o garanție că proiectele PNL vor fi implementate” a declarat Răzvan Diaconu, viceprimarul Craiovei.

 

 

 

 

 

Serviciul Imagine

Primăria Municipiului Craiova