Primăria Craiova: Modificare de program la European Space Expo. Prunariu vine miercuri dimineață

 

În calendarul expoziţiei European Space Expo, care are loc în perioada 19-27 aprilie în Piața Mihai Viteazul din Craiova, a apărut o modificare: evenimentul programat iniţial miercuri 23 aprilie 2014, Evenimente speciale alături de cosmonautul român Dumitru-Dorin Prunariu se va desfăşura în ziua de 23 aprilie 2014, în intervalul orar 09.00 – 12.00.

European Space Expo a fost prezentată în 18 oraşe europene, iar pe parcursul celor 9 zile, craiovenii pot vizita gratuit domul amplasat în Piaţa „Mihai Viteazul”, unde pot vedea o expoziție itinerantă despre spaţiul cosmic, care prezintă modul în care activităţile şi aplicaţiile din spaţiu au un impact direct asupra vieţii de zi cu zi a cetăţenilor. Peste 30 000 de aplicaţii se bazează pe tehnologia spaţiala şi pot ajuta la optimizarea transportului, creşterea eficienţei în industria agriculturii şi pescuitului, precum şi la protecţia mediului înconjurător şi la îmbunătăţirea securităţii.

Vizitatori de toate vârstele pot vedea, atinge şi încerca o gamă largă de tehnologii şi servicii inovatoare pe care le oferă spaţiul cosmic. Cu ajutorul unor prezentări interactive, educative şi de divertisment, expoziţia va evidenţia multe dintre beneficiile investiţiilor în spaţiu.

 

 

 

 

 

Biroul de Presă,

Primăria Municipiului Craiova