Primăria Craiova: Intervenţie de urgenţă pe Drumul Muntenilor. Ploile au “topit” asfaltul

strazi asfalt gropi Primăria Craiova: Intervenţie de urgenţă pe Drumul Muntenilor. Ploile au topit asfaltul poze

În urma precipitaţilor din ultima perioadă, mai multe căi rutiere de pe raza Municipiului Craiova au fost avariate. Primarul Municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a dispus astăzi intervenţia, de urgenţă, pe str. Drumul Muntenilor unde s-a constatat faptul că artera de circulaţie este grav avariată.

” Am fost informată, ieri, că str. Drumul Muntenilor este surpată într-o anumită parte, datorită ploilor din ultima perioadă. Am dispus ca firma care are un acord-cadru cu noi pentru reparaţii drumuri să meargă urgent în zonă, unde s-au format adevărate caverne sub stratul de asfalt şi să remedieze situaţia astfel încât să nu se prăbuşească strada.
Anul acesta am prevăzut circa 35 de milioane de lei pentru reparaţii drumuri. Prima stradă care va intra în procesul de reabilitare este Brazda lui Novac, pornind din str. Amaradia până în b-dul Dacia (Rocadă).
Sigur că vor intra şi alte străzi în reabilitare, dar vreau să-i informez pe cetăţenii care domiciliază, sau au activităţi economice, în zona precizată că trebuie să urgenteze lucrările de introducere, sau racordare, la reţelele de utilităţi, până la data de 01 aprilie a.c. Din momentul în care s-a turnat stratul de asfalt, pe străzile rebilitate, nu vom mai permite nimănui să mai facă lucrări care impun deteriorarea covorului asfaltic.
Această informaţie este valabilă şi pentru regiile noastre, care au reţele şi conducte în zona în care vom interveni”, a precizat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.