Primăria Craiova: Începe reabilitarea pe strada Toamnei. Trei luni cu restricții rutiere locale

Primăria Municipiului Craiova anunţă că din data de 18.08.2014 vor începe lucrările în cadrul proiectului “Reabilitarea infrastructurii rutiere din zona de Nord-Vest a Polului de Creştere Craiova, în vederea fluidizării traficului în Zona Metropolitană Craiova” – finanţat prin P.O.R, Axa Prioritară 1, Domeniul de Intervenţie1.1, pentru componenta – Reabilitare şi modernizare strada Toamnei.

În consecinţă, pentru o perioadă de cca. 3 luni de zile, circulaţia rutieră se va desfăşura cu restricţii şi devieri locale.

Astfel în prima etapă, preconizată a se finaliza până la 30.09.2014 se va închide circulaţia rutieră pe strada Toamnei, sectorul de drum cuprins între str. Bariera Vâlcii şi str. Teilor, traficul urmând a fi deviat pe relaţia str. Viilor – str. Teilor şi retur.

În a doua etapă, lucrărie se vor desfăşura pe sectorul de drum cuprins între str. Teilor şi str. Carpenului, cu asigurarea accesului auto pe străzile adiacente (str. Murelor şi str. Afinelor).

 

Rugăm locatarii să acorde sprijinul necesar echipelor de lucru, în sensul degajării carosabilului şi trotuarelor de vehiculele parcate în zonele de intervenţie.

De asemenea, solicităm conducătorilor auto care tranzitează zonele de lucrări să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

Mulţumim cetăţenilor pentru înţelegere!

 

 

Biroul de presă,

Primăria Municipiului Craiova