Primăria Craiova: Fântână cu apă de Izvarna la Marlorex

primaria craiova fatada Primăria Craiova: Fântână cu apă de Izvarna la Marlorex poze
Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a efectuat ieri, 27 decembrie, o vizită în teren împreună cu conducerea Companiei de Apă Oltenia S.A.

În urma deplasării, s-au identificat străzile din cartierul Brestei care nu vor beneficia de alimentare cu apă şi racordarea la canalizare nici după finalizarea Masterplanului de apă, în vederea prinderii utilităţilor pe plafonul de investiţii al Companiei de Apă Oltenia şi al Primăriei Municipiului Craiova. Totodată, în urma vizitei de lucru, s-a decis amenajarea unei fântâni alimentate cu apă de Izvarna, la intrarea în Craiova, în zona Marlorex. După vizita de lucru în cartierele craiovene, primarul Lia Olguţa Vasilescu a acordat două interviuri în biroul său – unul pentru cotidianul Cuvântul Libertăţii şi unul pentru o TV Oltenia.
De asemenea, a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, Primarul Municipiului Craiova a efectuat o vizită în teren împreună cu directorul Companiei de Apă Oltenia, Constantin Mitriţă. S-a decis efectuarea unui studiu astfel încât oraşul Craiova să fie alimentat în proporţie de 80 la sută cu apă de Izvarna, şi nu de 35 la sută, ca în prezent.

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CRAIOVA
BIROUL DE PRESĂ