Primăria Craiova: Bursa locurilor de muncă – ETI și CAMIBAU angajează

Primăria Municipiului Craiova, prin biroul pentru Bursa Locurilor de Muncă, a primit deja noi anunțuri cu oferte de locuri de muncă.  

SC ETI EUROPEAN FOOD INDUSTRIES SA este o fabrică de biscuiți aflată în Parcul Industrial Craiova, întinsă pe 8 hectare,                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           care va începe probele tehnologice în luna octombrie a acestui an, iar producția efectivă în luna decembrie. Compania va investi la Craiova aproape 40 de milioane de euro, din care 6 milioane de euro reprezintă ajutor de la Guvernul României. Până în prezent, societatea a angajat deja 23 de persoane, iar în acest moment SC ETI EUROPEAN FOOD INDUSTRIES SA selectează pentru angajare electrician de întreținere și mentenanță, personal pentru administrare și salarizare și un inginer de proces.

Persoanele interesate de un loc de munca pot trimite CV-urile la adresa de mail hr.ro@etigrup.com.tr

Deși biroul din cadrul Primariei Municipiului Craiova, care va veni atât în sprijinul persoanelor care își caută un loc de muncă, cât și în sprijinul angajatorilor, își va începe oficial activitatea în luna septembrie a acestui an, inițiativa municipalității se bucură de succes. O altă firmă care a decis să-și prezinte oferta de angajare și prin intermediul Primăriei Municipiului Craiova este SC CAMIBAU. Aceasta angajează, pentru punctul de lucru din Craiova, 24 de lucrători cu specializarea zidari, zugravi, faianţari, montatori şarpante acoperişuri.

Pentru detalii, doritorii pot solicita informaţii suplimentare la numărul de telefon 0724.309.567, dl. Gabriel Ionescu.

 

 

Biroul de presă,

Primăria Municipiului Craiova