Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Cosmin Vasile, a semnat, joi, contractul de lucrări pentru reabilitarea clădirilor în care funcționează Institutul de Medicină Legală (IML) Craiova

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Cosmin Vasile, a semnat, joi, contractul de lucrări pentru reabilitarea clădirilor în care funcționează Institutul de Medicină Legală (IML) Craiova, obiectivul urmând a fi executat pe parcursul unui an.

„Inițiativa noastră de a reabilita sediul uneia dintre cele mai importante structuri medicale din Craiova vizează, în primul rând, refacerea celor patru corpuri de clădire în care funcționează IML, care, odată finalizată, va oferi echipei de aici condiții moderne și sigure pentru desfășurarea activității curente. Procesul urmărește derularea unor lucrări complexe, de la repararea tuturor instalațiilor electrice, termice și sanitare, până la intervenții absolut necesare la acoperișurile imobilelor și la schimbarea tâmplăriei interioare și exterioare. Desigur, avem în vedere și repararea tencuielilor, precum și refacerea zugrăvelilor.

Întreaga investiție se ridică la aproximativ 1,8 milioane de lei, bani proveniți exclusiv din bugetul propriu al administrației județene. În acest fel, vom reda orașului un obiectiv care se transformase într-o ruină”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile.

Contractul „Reparații curente ale clădirilor (Corp C1; C2; C3 și C5) situate în str. Vasile Alecsandri, nr. 20, municipiul Craiova, jud. Dolj“, în valoare totală de  1.851.701 lei, inclusiv TVA, a fost atribuit S.C. CONSTRUCT INVEST CARPAȚI și prevede o durată de executare a lucrărilor de 12 luni.

 

BIROUL DE PRESĂ