Preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, întâlnire cu localnicii din Orodel

prio orodel2 Preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, întâlnire cu localnicii din Orodel poze

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, s-a întâlnit, sâmbătă după-amiază, cu câteva sute de localnici din comuna Orodel cu prilejul lansării candidaturii lui Jeane Vâlcomeanu din partea PSD pentru un nou mandat de primar al localității.

Ion Prioteasa, președinte al Consiliului Județean Dolj și candidat din partea Uniunii Social Liberale pentru un nou mandat, a afirmat, în cadrul întâlnirii pe care a avut-o cu locuitorii din Orodel, că între obiectivele principale ale viitorului său mandat în fruntea administrației doljene se află menținerea în topul județelor la atragerea fondurilor europene, precum și continuarea programului de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere.

prio manda Preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, întâlnire cu localnicii din Orodel poze

„Doljul este între primele trei județe din punct de vedere al atragerii de fonduri europene. Am făcut drumuri de calitate europeană și de aceea spun că unul dintre primele drumuri pentru care ne vom bate în mandatul următor să-l facem este Craiova – Cetate.

Jane Vâlcomeanu este un om cu sufletul numai pentru această comună. Și mie îmi face plăcere ca să pot ajuta un om care știe să pună în valoare o investiție necesară comunității locale. Unul dintre lucrurile pe care le-am realizat și care-mi este drag este acest drum pe care am venit la dumneavoastră și care leagă localitatea Vârtop de Orodel. Toată lumea știe cum era acel drum și cât de necesară era o investiție pe el. Trebuie să știți că dacă veți fi alături de Jane Vâlcomeanu, atunci veți și alături de noi, alături de mine”, a afirmat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, candidat din partea USL pentru un nou mandat.

prio orodel Preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, întâlnire cu localnicii din Orodel poze

La rândul său, primarul comunei Orodel, Jane Vâlcomeanu, candidat pentru un nou mandat din partea PSD, a trecut în revistă câteva dintre realizările pe care le-a avut în mandatul 2008-2012: un sediu nou de primărie, reabilitarea unităților școlare, precum și proiecte aflate deja în derulare cum ar fi sistem de alimentare cu apă și canalizare în satul Călugărei, modernizarea drumului Cornu-Teiu, drumul Cornu-Orodel-Călugărei.

prio orodel3 Preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, întâlnire cu localnicii din Orodel poze

„Domnul președinte al Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a rămas cu un singur lucru dator, respectiv drumul Orodel-Călugărei, pe care mi l-a promis și pe care ni-l va face. Pentru asta este însă nevoie ca toți să fim alături de domnul Prioteasa, pentru ca în seara de 10 iunie să câștige un nou mandat de președinte al consiliului județean”, a declarat primarul comunei Orodel, Jane Vâlcomeanu, candidat din partea PSD pentru un nou mandat.

La evenimentul lansării lui Jane Vâlcomeanu pentru un nou mandat de primar al comunei Orodel la care au participat câteva sute de persoane au mai fost prezenți vicepreședintele PSD Cristinel Iovan, deputatul social-democrat Claudiu Manda, precum și consilieri județeni și locali.