Premiile Forbes România: Craiova a prins loc la masa bogaţilor – video

olguta premiu forbescraiova.jpg Premiile Forbes România: Craiova a prins loc la masa bogaţilor   video poze

Craiova a primit ieri seară titlul de motor economic regional, decernat de revista Forbes România, care a alcătuit un tot al celor mai bune oraşe pentru afaceri din ţară. 

Diploma a fost primită de primarul Lia Olguţa Vasilescu, care s-a declarat bucuroasă de intrarea Băniei în clubul select al municipalităţilor premiate de Forbes, alături de oraşe precum Cluj, Timişoara sau Constanţa.

“Intrăm în rândul oraşelor cu cele mai bune condiţii de afaceri din România. Asta înseamnă recunoaşterea eforturilor depuse în anul 2013, s-au atras investiţii importante, s-au creat 5.000 de locuri de muncă la nivelul judeţului Dolj, ceea ce este foarte bine. Chiar dacă nu am crescut taxele şi impozitele anul trecut, am avut o creştere importantă la impozitul global care vine la bugetul municipalităţii. Pentru mine este o recunoaştere a muncii din ultimul an. Am încercat să le oferim investitorilor cele mai bune condiţii şi consultanţă gratuită. Acest lucru a dus şi la venirea firmei ETI la Craiova  care va face la Craiova o investiție de 35 de milioane de euro”, a spus Lia Olguţa Vasilescu.