Prefectura Dolj: Termenul pentru comunicarea listelor de jurişti pentru preşedinţia birourilor electorale a fost prelungit

costea prefect 003 Prefectura Dolj: Termenul pentru comunicarea listelor de jurişti pentru preşedinţia birourilor electorale a fost prelungit poze

Prefectul Judeţului Dolj, Elena Costea a transmis o adresă către primăriile din judeţ, prin care informează că termenul până la care pot fi comunicate Instituţiei Prefectului Judeţului Dolj, listele cu jurişti şi alte persoane pentru desemnarea preşedinţilor şi locţiitorilor birourilor electorale, a fost prelungit.

“Prin prezenta revenim la adresa noastră anterioară cu numărul 5565/03.05.2012 privind comunicarea listelor cu jurişti şi alte persoane pentru desemnarea preşedinţilor şi locţiitorilor birourilor electorale ale secţiilor de votare şi precizăm că termenul până la care se vor depune la Instituţia Prefectului – Judeţul Dolj aceste liste, însoţite de declaraţiile aferente, este 24.05.2012 orele 15:00” – se arată în adresa cu numărul 6173 din data de 15.05.2012.

Decizia a fost luată pentru a acorda primarilor timpul necesar transmiterii datelor corecte şi complete. Noul termen se încadrează în prevederile legale.

Deasemenea, Prefectul Judeţului Dolj, Elena Costea a verificat miercuri, 16.05.2012, împreună cu Preşedintele Biroului Electoral Judeţean, magistratul Gheorghe Daşu, stadiul de desfăşurare a tipăririi buletinelor de vot pentru alegerile locale din 10 iunie a.c.. Tipărirea buletinelor de vot este realizată de Tipografia de Sud şi va fi finalizată în următoarele zece zile.

Prefectul Judeţului Dolj, Elena Costea a inspectat şi spaţiul în care vor fi depozitate buletinele de vot. Până la predarea către preşedinţii secţiilor de votare, buletinele de vot vor fi depozitate şi păstrate în încăperi speciale încuiate şi sigilate.
Birou Presă Prefectura Judeţului Dolj