Prefectura Dolj: Schimbare de conducător la Direcția Agricolă Dolj

În cadrul ședinței de Colegiu Prefectural care s-a desfășurat miercuri, 15 octombrie, Prefectul județului Dolj, Nicolae Sorin Răducan, a atras atenția asupra faptului că, îndeosebi în mediul rural, cetățenii nu pot afla de existența locurilor de muncă vacante precum și a cursurilor de calificare decât cu sprijinul primăriilor. Drept urmare, acesta a solicitat AJOFM Dolj ca informațiile privind locurile de muncă vacante și cursurile de calificare să fie făcute publice pe intranet, şi nu numai. „Nu toţi cetăţenii au acces la internet pentru a vedea ce locuri de muncă sunt vacante. Drept urmare, atât AJOFM cât şi primăriile din judeţ, trebuie să facă o informare mai clară cu privire la acest aspect”, a declar prefectul judeţului Dolj, Nicolae Sorin Răducan.

De asemenea, acesta s-a mai arătat interesat şi de pregătirile de la nivelul instituţiilor deconcentrate în ceea ce priveşte sezonul rece.

vladu Prefectura Dolj: Schimbare de conducător la Direcția Agricolă Dolj poze

Tot în cadrul şedinţei de Colegiu Prefectural, Prefectul judeţului Dolj a anunţat faptul că începând cu data de 29 septembrie 2014, conducerea Direcţiei pentru Agricultură Dolj a fost preluată de către doamna Vladu Cristina.