Prefectura Dolj: Concursul Internaţional de Scrimă “Alfredo Bachelli Trophy”

costea scrima stroe Prefectura Dolj:  Concursul Internaţional de Scrimă “Alfredo Bachelli Trophy” poze

De asemenea, duminică, 21.10.2012, Prefectul judeţului Dolj, Elena Costea, a participat la cea de-a doua ediţie a Concursului Internaţional de Scrimă “Alfredo Bachelli Trophy”. Evenimentul a avut loc la sala de scrimă de la Liceul cu Program Sportiv “Petrache Trişcu” din Craiova, iar la acesta au participat 101 sportivi din 7 ţări: România, Bulgaria, Serbia, Grecia, Macedonia, Croaţia şi Polonia.
Prefectul judeţului Dolj, Elena Costea, a premiat câştigătorii secţiunii de spadă individual masculin. Podiumul a fost ocupat de Tardi Otto de la CSM Oradea, locul I, Mitrică Alin de la Universitatea Craiova, locul II şi Dragomir Liviu de la Universitatea Craiova, locul III.

costea scrima Prefectura Dolj:  Concursul Internaţional de Scrimă “Alfredo Bachelli Trophy” poze
Premierea la secţiunea individual feminin a fost efectuată de Preşedintele Federaţiei Române de Scrimă, Ana Pascu. Şi la această secţiune două componente ale Universităţii Craiova s-au clasat pe podium. Este vorba de Dinu Loredana care a ocupat locul I şi Ionica Cârstea Alexandra care s-a situat pe locul III. Poziţia a II-a a fost câştigată de Jevremovic Alexandra din Serbia.
Prefectul judeţului Dolj, Elena Costea, a primit din parte organizatorilor o diplomă de recunoaştere a promovării sportului doljean.

Instituţia Prefectului-Judeţul Dolj-Biroul de Presă