Prefectura Dolj: Campania de sprijinire a populaţiei grav afectate de inundaţiile din judeţul Galaţi

donatii Galati phixr Prefectura Dolj: Campania de sprijinire a populaţiei grav afectate de inundaţiile din judeţul Galaţi poze

INSTITUŢIA PREFECTULUI JUDEŢULUI DOLJ, INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ şi FILIALA DE CRUCE ROŞIE DOLJ, lansează “Campania de sprijinire a populaţiei grav afectate de inundaţiile din judeţul Galaţi”.

În acest sens, solicităm sprijinul tuturor celor care pot dona diverse sume de bani precum şi alimente neperisabile (apă, sucuri, zahăr, orez, ulei, paste făinoase, mălai, făină, conserve, etc.). Precizăm că donaţiile în bani se pot face în contul umanitar: RO27TREZ291500701X004878 deschis de către Instituţia Prefectului Judeţului Dolj (cod fiscal 4332118) la Trezoreria Municipiului Craiova, iar alimentele pot fi donate la coşurile special amenajate la Hypermarket-urile REAL şi METRO în cadrul “Băncii de Alimente a Crucii Roşii”.

Pentru stabilirea modalităţii de preluare a produselor de la firmele care donează cantităţi mari se poate lua legătura cu reprezentantul INSTITUŢIEI PREFECTULUI JUDEŢULUI DOLJ, Camelia Cazacu, tel.: 0745385691 sau cu reprezentantul Crucii Roşii Dolj, Maria Vintilă, tel: 0744768225.

Perioada de desfăşurare a Campaniei: 16-22 septembrie 2013.
Biroul de presă.