Prefectul Sorin Răducan, la simpozionul organizat de Centrul Meteorologic Regional Oltenia cu ocazia Zilei Mondiale a Meteorologiei

IMG 9895 Prefectul Sorin Răducan, la simpozionul organizat de Centrul Meteorologic Regional Oltenia cu ocazia Zilei Mondiale a Meteorologiei poze

Prefectul judeţului Dolj, Nicolae Sorin Răducan, a participat miercuri, 23 martie 2016, la simpozionul cu tema  „Adaptarea societăţii la un viitor mai cald, mai uscat, mai umed”, organizat de Centrul Meteorologic Regional Oltenia cu ocazia Zilei Mondiale a Meteorologiei.

Cu această ocazie, a declarat:

«Îmi face o deosebită plăcere să particip la simpozionul cu tema „Adaptarea societăţii la un viitor mai cald, mai uscat, mai umed”, prilejuit de celebrarea Zilei Mondiale a Meteorologiei.

În calitate de Preşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă doresc să-mi exprim mulţumirea şi recunoştinţa faţă de specialiştii din cadrul Centrului Meteorologic Regional Oltenia pentru buna colaborare pe care o avem, informaţiile meteorologice furnizate de către dumnealor fiindu-mi de fiecare dată de ajutor.

De asemenea, doresc să le transmit că trebuie să fie conştienţi de faptul că de calitatea informaţiei şi a serviciilor pe care le prestează depinde securitatea vieţii oamenilor, progresul economiei naţionale și viabilitatea mediului ambiant.

În numele meu şi al Instituţiei Prefectului Judeţului Dolj vă urez „La Mulţi ani!”, mult succes şi noi realizări în importanta activitate pe care o desfăşuraţi!»

 

 

Biroul de presă

Instituţia Prefectului – Judeţul Dolj